Új egér vásárlás, tanácsok jól jönnek


#1

Legfőképpen Escape from Tarkovhoz és R6-hoz kéne.
Ár mindegy egyenlőre, minőség legyen, aztán majd válogatok.
Köszi a tippeket.


#2

Tessék válogass :smiley:

https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-periferia-gamer/eger?545=1


#3

Túl kevés lehetőség , árukereső. Gotcha. Viccet félretéve , fogalmunk sincs , hogy mekkora kézhez , milyen fogáshoz , milyen szenzorral, milyen márka , milyen anyagból, illetve hirtelen kéne vagy ráér ha az útidő felteszem 2 hónap.


#4

Ráér, márka pl steelseries vagy logitech (hasonló szintűek) és lehetőleg legyen rajta makro gomb.


#5

Razer DeathAdder Elite vagy a Logitech G502 Hero ajánlanám első körben. Kb 20-22 eFt kerülnek, így azt mondanám, hogy a megfizethető kategóriába esnek. Nagyon pontos mind a két egér. Amiért mégis a Hero-t ajánlanám, mivel az súlyozható is.


#6

Nem tudhatod , hogy a standard 121gramm mellé szeretne-e kötni egy fél téglát. Ezek nagyon hosszú egerek, magas közép értékkel , nem tudjuk , hogy egyáltalán kell-e a sok gomb avagy sem. Wireless vagy kábeles ? Majd ha kifejti az úriember , többet tudván , jobban tudunk segíteni.
Azonban segítség képen ajánlom figyelmedbe rocketjumpninja oldalát , sok dologból tudsz mazsolázni, de kézrátétel nélkül nem sokan javítottak tévét.


#7


Tessék, nézelődj. Ha nem adsz meg semmilyen preferenciát, nem várhatsz tőlünk segítséget. Ha meg még azt sem tudod mi jön be, vegyél egy G203-t, szokogasd, és döntsd el mi jön be, aztán 14 nap lejárta előtt visszaküldhetedet indoklás nélkül


#8

Halihó! Ezt most találtam, a képen ugyan nem az AW958, hanem az AW558 szerepel, de a kommentek alapján ténylegesen az AW958-at szállítják. Érdemes ránézni esetleg: https://ipon.hu/shop/termek/dell-aw958-fekete/1610376