Új egér vásárlás, tanácsok jól jönnek

Legfőképpen Escape from Tarkovhoz és R6-hoz kéne.
Ár mindegy egyenlőre, minőség legyen, aztán majd válogatok.
Köszi a tippeket.

Tessék válogass :smiley:

https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-periferia-gamer/eger?545=1

2 Likes

Túl kevés lehetőség , árukereső. Gotcha. Viccet félretéve , fogalmunk sincs , hogy mekkora kézhez , milyen fogáshoz , milyen szenzorral, milyen márka , milyen anyagból, illetve hirtelen kéne vagy ráér ha az útidő felteszem 2 hónap.

1 Like

Ráér, márka pl steelseries vagy logitech (hasonló szintűek) és lehetőleg legyen rajta makro gomb.

Razer DeathAdder Elite vagy a Logitech G502 Hero ajánlanám első körben. Kb 20-22 eFt kerülnek, így azt mondanám, hogy a megfizethető kategóriába esnek. Nagyon pontos mind a két egér. Amiért mégis a Hero-t ajánlanám, mivel az súlyozható is.

1 Like

Nem tudhatod , hogy a standard 121gramm mellé szeretne-e kötni egy fél téglát. Ezek nagyon hosszú egerek, magas közép értékkel , nem tudjuk , hogy egyáltalán kell-e a sok gomb avagy sem. Wireless vagy kábeles ? Majd ha kifejti az úriember , többet tudván , jobban tudunk segíteni.
Azonban segítség képen ajánlom figyelmedbe rocketjumpninja oldalát , sok dologból tudsz mazsolázni, de kézrátétel nélkül nem sokan javítottak tévét.

1 Like


Tessék, nézelődj. Ha nem adsz meg semmilyen preferenciát, nem várhatsz tőlünk segítséget. Ha meg még azt sem tudod mi jön be, vegyél egy G203-t, szokogasd, és döntsd el mi jön be, aztán 14 nap lejárta előtt visszaküldhetedet indoklás nélkül

1 Like

Halihó! Ezt most találtam, a képen ugyan nem az AW958, hanem az AW558 szerepel, de a kommentek alapján ténylegesen az AW958-at szállítják. Érdemes ránézni esetleg: https://ipon.hu/shop/termek/dell-aw958-fekete/1610376

Nekem jelenleg 1 ilyenem van és teljesen megvagyok vele elégedve. Biztosan van ennél jobb is, de én ezt is tudom ajánlani! :smiley:

Irigyellek hogy neked működik ez az egér. Gyári hibásan kaptam egyet, visszavittem, a második is megadta magát egy hónap után. Ilyen árban Logitech G102-t vagy G203-at néznék.

Most sikerült beszereznem néhány régi klasszikus darabot mint a Microsoft InteliMouse 1.1 valamint a Logitech S48a néhány régi OM Dell és Compaq mouse mellett így 78-ra növelve a rágcsálógyüjteményem számát.

A Razer termékeit minden szinten kerülném mint a leprát…CSAPNIVALÓ a build quality abban az árrésben.

Véleményem szerint a SteelSeries is elég vacak ami build quality-t illeti…recseg, ropog az ember kezében…pedig nem egy van a gyüjteményemben…és nem az alsó árkategóriájukból… A szenzoruk és a gombjaik viszont jók…

Logitech G502 egy remek választás kényelmes kialakítással viszonylag kézmérettől függetlenül és rendkivül időtálló remek programmal. Ha esetleg Wireless változatban gondolkodnál most jött ki a G502 Wireless változata és tapasztalatból mondom, hogy észrevehetetlen a különbség a kábeles verzióhoz képest (3 generáció van meg ebból az egérből és mindegyik zseniális)

Corsair M65 Pro/Elite bombabiztos…teljesen aluminium vázra épül és talán a legjobb csúszótalpai vannak amit valaha használtam. Az iCUE program talán az egyik (ha nem A) legjobb a piacon testreszabhatóság szempontjából.

Az A4Tech a legjobb budget kategória még mai napig. Hosszú évekig kiszolgál és a gaming egereikben ők is omron kapcsolókat használnak mint a “nagyok”; és az árrésükben a szenzoruk is teljesen jó.

2 Likes