Új egeret szeretnék venni, mert az előző "megadta magát"

Sziasztok!
Sajnos a mai nap folyamán DEATLOOP közben a Logitech G502 Hero-m görgő gombja beadta az unalmast.
Szóval az a problémája, hogy nincsen kattanás amikor lenyomom a görgőt, csak megnyomom finoman és már úgy érzékeli, hogy megnyomtam.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy esetleg tudnátok-e viszonylag strapabíró egeret ajánlani? a keret nagyjából 30E Ft környékén van max 35E Ft.
Én ezeket néztem:
Asus Rog Chakram Core, Asus Rog Gladius II Origin RGB, Razer Viper rgb, Razer DeathAdder V2,
Logitech G703 Lightspeed, Logitech G903 Lightspeed Hero, Logitech G402 Hyperion Fury, Razer Basilisk (Bár szerintem ez fixen ugyan azt csinálná 1 év után mint a G502 Hero, mert ahogy néztem az annak a klónja), SteelSeries Rival 5. Ezek közül főleg a Rog Chakram-al szemeztem elég sokat.

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát :slight_smile:

Egy szétszedést megér ha már nem garis. Lehet kapni hozzá mikrokapcsolót is ha keresel valakit a beforrasztja neked, illetve ha a görgő mechanizmus ugrott szét, lehet vissza tudod pattintani (YT-n van bőven video róla).

2 kedvelés

Szia!

Sajnos mindbe nagyjából ugyanazok a mikrokapcsolók valamelyike kerül, így nem nagyon van “strapabíróbb”. A jelenlegi Logitech-et is lehet javítani, cserélni a kapcsolóját.
Leghamarabb általában a görgő maga, a görgő alatti, melletti kapcsolók, ill. a kiegészítő kapcsolók pusztulnak be, nem a fő jobb-bal gombok alatti kapcsolók. A SS Rival 500-asomban már sok kapcsolót kellett cserélnem, de jobb-bal gomb alattit még soha. (de ez igaz már egerekre is, Razer-re, Logitech-re, Saitek-re etc.)

Óóó, gratula a Logi-nak, membránkapcsolót pakolt a görgő alá… Ilyet az autókulcsok távirányítójába tesznek, nem egérbe.

Sajnos nem nagyon van olyan ismerősöm aki szokott forrasztani, de akkor megpróbálkozom hétfőn a garanciájával hátha tudják javítani. De akkor azt mondjátok, hogy bármilyen egeret veszek kb 1 év után ugyanez lesz a baja?

Van ilyen membránkapcsolóm, nem erre találták ki. (nem “sűrű nyomkodásra”) Rossz konstrukció.

Ha garanciás, akkor cserélniük kell minden gond nélkül az egész egeret.

Nem. Ez használat, tervezés, kapcsoló beszállító függő. Minden kapcsoló elromlik. Hogy mikor az más tészta.

1 kedvelés

Rendben akkor megpróbálkozom, hétfőn a garanciával, csak abban reménykedem, hogy cserélni fogják :smiley:

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.