Új gamergép

Sziasztok. Én is gép építés előtt állok. Mostanig egy kis laptopocskával szenvedtem a játékokban, viszont mostanra ki gyűlt egy keret, amit rá szertnék fordítani jobb gépre. Tehát nulláról építenék egy gépet, amit majd FPS játékokban használnék(PUBG, CS GO, Fortnite, R6) ahol ugye sok sok (stabil) fps szükséges. Inkább az Intel márkához húz a szívem. Nem streamelek. :slight_smile:
A keret az 330 000 és 400 000 között lenne.
Tanácsaitokat szívesen várom! :slight_smile:

És ez meddig áll fennt?:confused: amúgy meg láttam a videó kártya árak is felmennek, ez igaz?
És ha nem ragaszkodok az intelhez akkor mit javasolnátok? :slight_smile: (igazából egyáltalán nem vagyok tisztában a ryzenekkel)

kicsit utána néznél pár bejegyzésnek akkor láthatnád mit ajánlanak a srácok, napi szinten legalább 3-4 ugyanilyen bejegyzés van és mindegyikre hasonló a megoldás is. a videó kártya árakat is nagyon szépen lehet követni , felmész mondjuk ipon.hu-ra és meg tudod nézni egy adott időszakon belül hogy mennyit emelkedtek vagy csökkentek az árak(termékenként) . ha egy veszed a fáradságot és megnézed a build ajánlót amit belinkeltek neked akkor értelem szerűen a 8400-es intel lesz a te procid , nagyjából a 400-as keretben a performance intel van benne . google és az árukereső megint csak egy nagyon jó barát, fogod kimásolod az alkatrészeket beilleszted árukeresőbe vagy kiválasztasz egy adott webáruházat ahonnan rendelni szeretnél és ott kikeresed őket majd leellenőrzöd hogy mennyi az árkülönbség .

Ott van leírva minden, csak olvasni kell…

Intelt a jelenlegi árakon nem ajánlott venni, ott vannak az AMD buildek olcsóbban (és a plusz ventit is ki lehet hagyni, van a procikhoz teljesen jó gyári ha nem tuningolsz).