Elég kezdő vagyok ilyen téren ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Egy gépet szeretnek építeni videó szerkesztésére, játékra. Az árkeret: 320E-400E ha lehet akkor legyen benne egy jó 144hz monitor is. (legalább 24”)
Az elvárások: Legalább 16GB ram
8GB memória a videokartyaban
500GB SSD
És a játékok nagy része fusson kb. 100 Fps-en.
Ez egy ajánló. Kezdd azzal, hogy végig olvasod. Második lépés, hogy valóban olvasd végig, mert elsőre tuti csak átpörgetted. Ezután megint, mert újból elcsaltad a dolgot. Ha ezzel megvagy, akkor irány a PCX, iPon vagy Compker, kosárba teszed az alkatrészeket, kérsz összeszerelést és boldogság.
Bocsi mindenkinek a tudatlanságomért, eddig telefonról voltam és ott akárhová kattintottam nem jött be semmi. Most átjöttem gépre és így minden világos, köszi a válaszaitokat!
Végül az AMD-s performance opciót néztem ki magamnak, de lehetséges az hogy az MSI B450 TOMAHAWK MAX alaplapot “kicserélem” egy Asus PRIME X-570-P -re?
Így is minden kompatibilis lesz, vagy ha összerakom akkor nem fog működni?
@medvemacko, Tessék?
A szabályzatot @LabiMarceaz kollégának ajánlottam, mivel írta, hogy új itt. Nem szerettem volna, hogy bannoltassa magát egy “hogyan torrentezzünk?” típusú kérdéssel. Nem akartam beléd kötni, elnézést ha félreérthető volt…
Jaaa természetesen elolvastam már a szabályzatot mikor idejöttem , asszem eddig nem is sértettem… Ja és még régebben próbáltam torrentezni, de túl bonyolultnak bizonyult szóval feladtam örökre😅
kis keresgélés után találtam egy másik alaplapot hasonló árban, 2 db M.2-es csatival, ez kompatibilis mindennel?
az alaplap típusa: Gigabyte B450 AORUS ELITE