Sziasztok! Új gépet szeretnék venni eddig még soha nem építettem ezért inkább maradnék az boltban vásároltnál. Kérdésem hogy megéri-e ennyiért ez a gép? vagy jobban járnék ha keresnék valakit aki ért hozzá és ennyiből építtetnék egyet?
Itt a link:http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i9_Ultra_HD_PC.jpg
Válaszokat előre is köszönöm!
U.I.:(Nem nagyon értek hozzá, ezért kérek segítséget.)
Előre összeállított gépet soha* nem szabad venni. Ha semmiképpen sem akarod magad összerakni (egy csavarhúzó kell hozzá és YouTube), össze tudod állítani pl PCX-en vagy iPon-on a konfigot, és megrendelheted összeszereléssel.
Milyen monitorhoz lesz a gép?
Egyébként árukeresős árakat összeadva nekem ez 563.033 forintra jött ki. Remélem érezhető hogy ez a konfig egy picit túl van árazva. Arról nem is beszélve hogy egy majdnem 50k-s házzal adják, ami egyértelműen túl ha csak azt nézzük hogy jól teljesítsen a gép. Annak az árnak a felét bele lehet rakni egy minőségi tápba.
Rendben akkor szerintem az építést választom. Hát igazából monitorból is elférne egy új. Szóval nagyon vak vagányon vagyok.
Köszönöm a válaszod!
Azért kérdeztem meg előtte inkább itt. Kenitek vágjátok a témát. És ez a konfig. Jo lenne egy pl.:tarkovhoz?
Ha 650k körül van a kereted, akkor érdemes lehet ezt összerakni. Az alaplapot kicseréled egy MSI B450 Tomahawk MAX-ra, a tápot cseréled egy Seasonic Focus Plus 750W Gold-ra, és belefér egy jó monitor is.
Monitor:
Ez a konfig sok mindenhez jó lenne, csak túl van árazva mint a rohadtélet.
Rendben akkor lehet ez lesz a választásom. K Még jo hogy megkérdeztem!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szívesen. Vásárlás előtt még érdemes lehet egyeztetni, ha nem mostanában lesz. Meg írd még le ide hogy mi a végleges konfig, csak hogy nehogy valami félrement volna
Rendben meglesz mégegyszer köszönöm!
Hozzáteszem, hogy a fórumnak van egy kiváló build ajánlója, ahonnan ez a konfig is származik. Ezt érdemes végigolvasnod akkor is, ha ilyen bő, szakszerű segítséget kaptál.
Forrásmegjelölés… Éreztem hogy valami hiányzik
OFF topic meg miegymás, de na…
Komolyan mondom, jól esett végigolvasni ezt a bejegyzést/kommenteket Így kell ezt! Kérdező és válaszoló oldalról egyaránt 10/10
Sokkal könnyebb normálisan csinálni, de nem mindenki könnyíti ezt meg sajnos
Köszönöm! Utána nézzek.