Új Gép vásárlás? vagy Építés?

Sziasztok! Új gépet szeretnék venni eddig még soha nem építettem ezért inkább maradnék az boltban vásároltnál. Kérdésem hogy megéri-e ennyiért ez a gép? vagy jobban járnék ha keresnék valakit aki ért hozzá és ennyiből építtetnék egyet?
Itt a link:http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i9_Ultra_HD_PC.jpg
Válaszokat előre is köszönöm! :slight_smile:
U.I.:(Nem nagyon értek hozzá, ezért kérek segítséget.)

Előre összeállított gépet soha* nem szabad venni. Ha semmiképpen sem akarod magad összerakni (egy csavarhúzó kell hozzá és YouTube), össze tudod állítani pl PCX-en vagy iPon-on a konfigot, és megrendelheted összeszereléssel.
Milyen monitorhoz lesz a gép?

4 Likes

Egyébként árukeresős árakat összeadva nekem ez 563.033 forintra jött ki. Remélem érezhető hogy ez a konfig egy picit túl van árazva. Arról nem is beszélve hogy egy majdnem 50k-s házzal adják, ami egyértelműen túl ha csak azt nézzük hogy jól teljesítsen a gép. Annak az árnak a felét bele lehet rakni egy minőségi tápba.

Rendben akkor szerintem az építést választom. Hát igazából monitorból is elférne egy új. Szóval nagyon vak vagányon vagyok.

Köszönöm a válaszod!:slight_smile:

Azért kérdeztem meg előtte inkább itt. Kenitek vágjátok a témát. És ez a konfig. Jo lenne egy pl.:tarkovhoz?

Ha 650k körül van a kereted, akkor érdemes lehet ezt összerakni. Az alaplapot kicseréled egy MSI B450 Tomahawk MAX-ra, a tápot cseréled egy Seasonic Focus Plus 750W Gold-ra, és belefér egy jó monitor is.
imageMonitor:

2 Likes

Ez a konfig sok mindenhez jó lenne, csak túl van árazva mint a rohadtélet.

Rendben akkor lehet ez lesz a választásom. K Még jo hogy megkérdeztem!:sweat_smile:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :slight_smile:

1 Like

Szívesen. Vásárlás előtt még érdemes lehet egyeztetni, ha nem mostanában lesz. Meg írd még le ide hogy mi a végleges konfig, csak hogy nehogy valami félrement volna :slightly_smiling_face:

3 Likes

Rendben meglesz mégegyszer köszönöm! :slight_smile:

3 Likes

Hozzáteszem, hogy a fórumnak van egy kiváló build ajánlója, ahonnan ez a konfig is származik. Ezt érdemes végigolvasnod akkor is, ha ilyen bő, szakszerű segítséget kaptál.

3 Likes

Forrásmegjelölés… Éreztem hogy valami hiányzik :smiley:

3 Likes

OFF topic meg miegymás, de na…

Komolyan mondom, jól esett végigolvasni ezt a bejegyzést/kommenteket :shushing_face: Így kell ezt! Kérdező és válaszoló oldalról egyaránt 10/10

6 Likes

Sokkal könnyebb normálisan csinálni, de nem mindenki könnyíti ezt meg sajnos

4 Likes

Köszönöm! Utána nézzek. :slight_smile: