Új headset


#1

Sziasztok a véleményeteket szeretném kikérni. Szeretnék vásárolni egy új fejhallgatót van egy pár ami tetszik pl: sennheiser gsp 500/600, hyperx cloud 2/mix ha valaki ismeri őket vagy van neki akkor légyszíves írja le a véleményét róla jót is rosszat is. Nem vagyok jártas ebbe a témába ezért kérem a segítségeteket és leginkább játékra használnám. Előre is köszi.


#2

Nekem cloud 2-őm van, nagyon szeretem, kényelmes, jó a hangja. A térhangzás egy kamu, én használni sem nagyon tudtam :smiley: Azt szeretem még benne, hogy jack dugója is van, így akár telefonáláshoz is tudom használni headset-ként. Kb 2 éve van meg, és igaz csak itthon használom, nincs nyoma hogy kopna vagy bármi baja lenne.


#3

Nem kamu, amelyik játék támogatja, egész jó. Nyílván nem egy real térhangzás, de jó.
A többivel egyetértek.
Viszont inkább gsp. Arról @meteoric87 tud írni.


#4

Nekem a GSP-300 van, mind hangszóró, mind mikrofon hangzásban nagyon jó. Ami nekem negatívum, az hogy a fülpárna bevonata (mű?)bőr, amibe azért bele tud izzadni a fül, valamint hiába a párnázás, azért pár óra után tudja nyomni a fejet, van súlya.


#5

Köszi mindenkinek a választ


#6

Sziasztok, bocsi találtam még egy fülest ami tetszik ( asus rog delta) ha valakinek tapasztalata véleménye van róla légyszíves írja le. Előre is kösz.


#7

Persze ! Az Asus nem hangszóró gyártó. Üdv.
Szerk: mi az hogy tetszik? A fejeden lesz ember, nem látod ! Esetleg ufó vagy és akkor bocsi.


#8

Azért a fórumon nem így szoktunk válaszolni…

Visszatérve a témához az Asus-t nem ajánlanám…itt a fórunon is olvashatsz a felemás füleseik minőségbeli problémáiról.


#9

Rendben köszönöm


#10

Egye fene én basztam el. Sennheiser , logitech , esetleg az Astro ( logitech almárkája ) , hyperX esetleg razer bár nemtudom milyen a többi perifériád, de a razer a többivel annyira nem szereti magát , ajánlom hogy 1 fajta vezérlő legyen CSAK (csak logi, csak razer stb… ) , meglehet fontolni a vezeték nélkülit is.


#11

minden asus, de köszi a segítséget