Új kategória

Sziasztok,
szerintem lehetne csinálni egy külön kategóriát a PUBG-nek, mert már minden második topic azzal kapcsolatos, ráadásul elég redundáns. (425-ödik. jó-e ez a gép a pubg-hez és társai). Értem én hogy most iszonyat hyped a game de más játékok valahogy mégis elférnek egyetlen topicban, ez viszont így azoktól veszi el a teret, mert csak a 3-adik 5-ödik, 8-adik oldalon találod meg, ha nem megoldható hogy ezzel is így járjatok el akkor legyen egy külön kategória. Mi erről a véleményetek?

5 kedvelés

Értem mit mondasz, és nagyjából egyet is értek veled, ez most kb szeptember 12-ig így lesz
két nagy hullám lesz még aug. 26-án és szept. 9-én! (ekkor lesznek a PUBG kupák)
Próbáljuk irányítani az embereket, h megtalálják az ilyen posztokat és, h ne hozzanak létre ugyan olyan bejedzéseket.
Megkérem @sutyomatic -ot hogy hozzon létre egy bejegyzést amiben benne van egy minimális optimális és még egy pár kategóriájú megoldás gép építésre amit lezárunk, de megosztunk minden ilyen új poszt alá! (ha benne vagy? Sutyomatic?)

3 kedvelés

Legegyszerűbb ha készül egy topik mondjuk a hangzatos "Milyen gépet vegyek?" címmel és azt ki kell pinnelni a Tech > PC Építés tetejére.

Ha gondoljátok összedobok ajánlott buildeket ilyen 120/150 - 200 - 250- 300K-ig, és akkor azt mondjuk… hát ha nem is mindig heti egyszer, de max. havonként frissítem.

Bár akkor viszont maga Tech PC építés részlege lesz egy kicsit redundáns. Bár mondjuk tanácsokat magához az építéshez egyébhez lehet kérni.

6 kedvelés

Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a legtöbb ember nem nézi meg a gamehez való minimum és/vagy ajánlott configot.

Értem én hogy mindenki próbál valamin spórolni, érdeklődni hogy van-e valami lehetőség hogy egy drágább cuccot kivaltson valami olcsóbb alkatrésszel.
De pl steamen a játékok 99%-ánál ott van mindkét config… Ott a minimum és az ajánlott… Ha spórolni akar az illető akkor nézzen a kettő között, pénztárcától függően.

Nem akarok senkit megbántani, se megsérteni de nagyon sok ember nem használja az eszét sajnos… Amit ahogy elnéztem már boncogattak itt a fórumon.
Egyrészt ott van a két config, másrészt meg a fórumon (ahogy @general_hatestorm is mondta) nagyon sok topic erről szól tök fölöslegesen, mert nincs kedve/esze/ideje/energiája ahhoz hogy beirja keresőbe. NO OFFENSE!

Van egy olyan sejtésem hogy ha a @sutyomatic által felhozott ötlet megvalósul akkor is tele lesz ugyanúgy.

1 kedvelés