Szeretnek uj asztali gepet vasarolni! Jatekra hasznalnam, nem igenylem a 1440p felbontast ,de 1080p minimum es nyilvan 60 fps jo lenne (BF1, The Division, World of Warcraft, PUBG). Monitor ajanlast is megkoszonnem(egy 27"-os nem lenne rossz)! Az utobbi 6 evben 2 AMD-s gepem volt Radeon kartyakkal en meg voltam elegedve veluk igy most is szeretnek egy ilyen konfigot azonban, ha valami eleg erosen szol az Inel es nVidia mellett akkor szivesen elfogadom aztis. Keret: 1300€(Irorszagban elek ezert €-ban adtam meg).
Ha monitorból 27" szeretnél, akkor az csak gyengébb VGA-val megy szvsz. Esetleg házon lehet még fogni némi költséget (Fractal Design Focus G kb. 46 font), de szerintem a szerelhetőség és a kinézet talán megéri a felárat a Meshify.
Minden Amazon.co.uk ár, ami nem volt még PCPP-be beforgatva ott beírtam az árát kézzel. Ha van olcsóbb lehetőség nyilván onnan éri meg rendelni.
Megidézem @Xeno -t, ha jól rémlik ő van még az Angol birodalomban. Majd megosztja honnan szokott vásárolni PC alkatrészt.
Egészen véletlen nem ezt a monitort: AOC I2781FH szeretted volna beilleszteni a táblázatodba? csak mert a topic nyitó 27" monitort kért ha belefér és amit te írtál az erre hasonlít a legjobban.
Ha előre megfontolt szándékból ezt raktad be akkor bocsi.
Nem, mert egyrész úgy nem igazán fér bele az 1300EUR büdzsébe a build, a másik hogy az szintén “csak” 1080p. Kicsit több pénzért talán inkább Q2577PWQ akkor már igaz az nincs 27", de 1440p és van rajt magasság állítás és pivot is.
Abban az esetben, ha mini-itx hazba zsufolnam bele, hogyan lehetne azt kivitelezni? (raijintek metis plus) Nem szeretnek mini-itx-es videokartyat. Lattam egy videot ahol azonos meretu reference 1070-et epitettek ebbe a kis hazba. Igaz, hogy 1-2mm maradt, de befert. Mi a velemenyetek?