Új Mechanikus billentyűzet vásárlás


#1

Sziasztok
Mechanikus billentyűzet vásárlásban szeretném a segítségeteket kérni. Ne tudom mennyire vagytok jártasak logitech mechanikus billentyűzetekben. De azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a logitech g 413 silvert a g 512 silvert vagy a g 513 silvert válasszam? Ezt nem játékra használnám hanem gépelésre. És egy minimalista asztalt szeretnék összerakni és megtetszettek az ezüst variánsok. AZ rgb világítás jól jönne de nem lenne létfontosságú. Szerintetek melyiket választani?


#2

Az efféle biotechnika még nagyon drága ha egyáltalán létezik.

Spoiler

Új és Ujj között sok különbség van!


#3

Ugyan azt kapod bármelyiknél, G513 annyi plusz , hogy jár hozza csuklotamasz.


#4

A gépelés a legérzékenyebb terület gyakorlatilag amire billentyű kellhet. Ha profi 10 ujjas munkára kell mindenképp próbálj rá valahol ha van lehetőség. Rá áll e a kezedre a kupak, jó e switch stb. Gépelni blue-t vagy esetleg brown-t szeretnek, de valójában kinek mi, ezer variáció meg preferencia van switch mechanika meg “szín” párosításban. A Loginak Romer switch-e van szóval itt még ezek mást is takarhatnak, pl a blue mennyire tactile ill neked mennyire fontos a nyomáspont visszajelzés, no meg a Romer alapból “puhább” mint pl a Cherry MX.
Szvsz mivel gépelni kell sokkal jobban nézz utána mint egy gamer, akinek kb elég a minőségi bill onnantól meg rábök, hogy csendes legyen e vagy a klikkes(ebb) hangot szereti.