Új telefon max. 200 ezerig

Sziasztok!
Régi szeretett Honor 8-as készülékem kezdi megadni magát (hangszóró hiba), ezért úgy gondoltam, ideje nyugdíjazni és új telefon után nézni. Már megvannak a jelöltek amikre gondoltam és belefér a keretbe:

Samsung S10e
Huawei Mate 20 Pro
Huawei P20 Pro

(Az USA-Huawei balhé nem befolyásol, de tisztában vagyok vele természetesen)

A keret maximum 200 ezer forint, a telefonokat tetszési sorrendben írtam le. Szerettem az EMUI-t, de a Samsung felületével is hamar megbarátkoznék szerintem :slight_smile:

Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek a 3 közül melyiket érdemes vásárolni, vagy esetleg újabb alternatívákat is szívesen elfogadok, kis (vagy sok) indoklással :slight_smile:

Mindenféle tanácsot szívesen olvasok (előnyök, hátrányok, “zavaró hibák” stb.) amik segíthetnek meghozni a végleges döntést.

Előre is köszönöm!

Én fél éve váltottam Honor 8-ról Mate 20 Pro-ra.
Sok dologban volt határozott elképzelésem, de ez a telefon majdbem mindegyikben kompromisszum mentes.
Nagyon ajánlom, főleg most hogy beesett 200 alá.

1 Like

Szerintem nézz rá p30 pro-ra. Ahoz is hozzá lehet jutni már 200 alatt/körül.
Nekem p20 pro van szerintem tökéletes meg naggyából a feléért megkapod a keretednek.

1 Like

Gondolom p20 pro-t akartál írni elsőre is, köszönöm a választ. 160 ezerért láttam p20 pro-t akciósan, mate 20 pro-t 190-ért (Firstphone), az a “kis” különbség nekem lehet megérné, jobban tetszik a mate20 eddig, de minden választ/tanácsot megfogadok mielőtt megvenném a telefont (a héten valamikor). :slight_smile:

Nem, p30 pro-t. Ha egy hónappal elöbb jöttek volna akkor azt veszek nem p20 pro-t. :smiley:
160-ért sok, januárban vettem hardveraproról kettőt 120/db 1,5 év garival. (Két külön eladótól)

Annak a p30 pro-nak olyan kamerája van, hogy össze csinálom magam. De hát kinek mi a fontos. :smiley:

1 Like

Hardverapróról még nem vásároltam, inkább rászántam kicsit többet és boltból rendeltem, és ott 200 körül nem láttam P30 pro-t de akkor így már értem :smiley: De én maradok a “biztos”, bolti vásárlás mellett :slight_smile:

Gsm boltok/telefon szervízek is szoktak ott hirdetni. Egy ránézést mindenképp megér.
Meg ugye ha előfizura veszed az is sokat tud faragni az áron.

1 Like

Ha mindenképp android, akkor a felsoroltak közül a Mate 20 Pro, de viszont pont a mostani Huawei botrány miatt, már ki lehet fogni p30 Pro-t is :smiley: főleg fentebb említett gsm-eknél. Ott általában nem teljesen új telók, hanem keveset használt, de új csomagolásban/új tartozékokkal használt áron. Van amikor csapnak mellé 3/6/12 hónap garit is. Legalábbis itt Erdélyben ahol lakom, így működik.

1 Like

Köszönöm de a 2 év gyári garira igényt tartanék (rossz korábbi tapasztalat), szóval akkor a mate 20 pro eddig az esélyes :slight_smile:

1 Like

Mate 20 Pro lett, eMagon 180 ezerért el lehetett csípni egyet. Köszönöm, zárható!

2 Likes