TheVR Fórum

Új telefon vásárlás. Samsungról váltanék Iphone-ra

Sziasztok!

Először vázolnám az alaphelyzetet. Még sosem volt se Iphone-om, se igazából high-end telefonom. Egy Samsung Galaxy A6+ (2018)-ról szeretnék váltani Iphone-ra már csak az újdonság, és a kíváncsiság miatt is. Flottás családi csomagban vagyok és új, Telenoros készüléket várásolnék.
3 telefon között vacillálok. Az Iphone 11 Pro (256GB), az Iphone 11 Pro Max (256GB) vagy az Iphone 12 (64/128GB [színtől függ, melyikből mekkora van készleten]). Az Apple oldalán összehasonlítottam őket illetve a fiúk tesztjeit is megnéztem róluk, de nem igazán tudom melyik lenne az okos választás. Az áraikról annyit, hogy nagyjából mindegyik ugyan annyiba kerül max 10-15k különbség van egyik másik modell között, de az elhanyagolható szerintem jelen esetben.

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget. :slightly_smiling_face:

Vedd azt, amelyik tetszik, elhanyagolható technikai különbség van.

Válassz design / méret alapján.

Tárhelyeket nem értem miért írtad, illetve a 12-ben miért elég 64, ha a 11 Proban 256 kell? :smiley:

12-nél még rá kell számolni a töltőt.

Szerintem okos választás várni Iphone 13, amúgy minden évben várom a következőt sosem veszem meg :smiley:
Dehát ha annyit újítanak rajta, hogy 5G és jobban merül ne csodálkozzanak rajta.

1 Like

same here. Zseniális húzás, hogy nincs 90-120hz kijelző az idei telefonokban, így el lehet adni jövőre ugyan ezt csak most nagyobb frissítéssel még drágábban. :smiley:
Nem baj, legfeljebb benevezek egy használt 12-re és hullatok néhány könnycseppet a 120hz facebook emlékére…

1 Like

Nem kell nekem 256 csak azért írtam le a tárhelyeket mert azokból a modellekből van a választék, meg hátha valakinek ez szempot lehet az érvelésében vagy hasonló.
Nagyon köszi a hozzászólást, lehet igazad van és csak a design meg az ilyen apróságok fognak dönteni, mert igazából én sem vettem észre túl nagy különbségeket. :slight_smile:
De azért még várom a hozzászólókat hátha valaki tud még okosat mondani :smiley: