Újévi Jókívánságok!


#1

Boldog Új Évet Kívánunk!

A fórum moderátorai!


#2

#3

Viszont kívánom! Minden egyes Ninjonnak boldog új évet!


#4

Én is kívánok minden ninjonnak és családtagjaiknak boldog új évet!


#5

Sziasztok! :slight_smile:

Valljuk be, egy elég baszó évet tudhatunk magunk mögött. Tele újdonságokkal és rengeteg tartalommal (még ha egyesek nem is így gondolják). Hihetetlen rendezvényekkel és streamekkel gazdagították a mindennapjainkat a Srácok.
Létrehozták a Fórumot, ami egyszerűen zseniális. Eleinte inkább csak olvasgatni jártam fel ide, aztán így év vége fele ez megváltozott. Többször is sikerült megnyilvánulnom, aminek nagyon örülök. :slight_smile:
Így Nektek is, kedves Ninjonok köszönöm, hogy vagytok és megismerhettem valamennyiőtöket. Remélem találkozni is fogunk tudni egyszer. :slight_smile:

Így szeretnék Nektek Sikerekben Gazdag Nagyon Boldog Új Évet Kívánni! :slight_smile:

WeAreTheVR


#6

Lassan lehúzzuk a 2017-es rolót és zárjuk az évet :slight_smile: Sokatokkal találkozhattam, beszélhettem és mondhatni egy picit megismerhettem. Közös programok és élmények tömkelege van a hátunk mögött, ami jövőre minimum hasonló mennyiségben lesz jelen szvsz :slight_smile: Nem szaporítom a szavakat, 2018-ban találkozunk lányok, fiúk :slight_smile:

Kívánok mindenkinek egy eredményes és sikerekben gazdag boldog új évet!:fireworks::sparkler:


#7

BÚÉK Minden Ninjon társnak! Legyen tartalomban gazdag, ugyanilyen szórakoztató évünk, mint az idei volt :slight_smile:


#8

B.U.É.K Mindenkinek! :slight_smile:


#9

Boldog új évet kívánok Mindenkinek! ^^
Legyen sikerekben és élményekben gazdag a 2018 is.
puszi: Teegrah ^^ <3


#10

Sikerekben és TheVR tartalomban gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden Ninjonnak! :slight_smile:


#11

A 2017-em nem volt túl fényes, a srácok és az a közösség azonban még a gödör aljáról is visszarántott, ezért hálával tartozok mindannyiótoknak, még ha nem is régóta vagyok aktívan tagja a közösségnek és eddig nem sikerült részt vennem közös programon, akkor is úgy érzem, hogy ti jobban befogadtatok mint akármelyik más társaság amibe életemben kerültem. Köszönöm, hogy szebbé tettétek a mindennapjaimat, jövőre már biztosan találkozunk! We are The VR Mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok! Hassszaaaa:blush::wink:


#12

Boldog és rengeteg fasza videójátékkal teli új évet kívánok mindenkinek! :slight_smile:


#13

Mindenkinek lelki boldogságot, teli pénztárcát, s hitelmentességet az új években!!
(Még a mindenkinek is! :smile: )


#14

Boldogabb új évet! :slight_smile:


#15

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek én is! :slight_smile: Csendes nézőként ugyan, de aktívan résztvettem én is itt a fórumon a régi fiókommal, és igyekszem ezen ugyanazt hozni. nagyon sok minden történt velem, illetve pár embert megismerhettem itt aminek szintúgy örülök és remélem jövőre már sikerül mégtöbbetekkel találkoznom mert ez egy elég király közösség és jó ennek a tagja lenni! :slight_smile: #NINJONPOWEERISON 2018-BAN IS! :smiley:


#16

Nekem személy szerint 2017 volt életem legjobb éve pontosan emiatt a közösség miatt. Elképesztő, milyen sok embert ismertem meg idén, akikkel a Srácok nélkül sosem találkoztam volna! :blush: :smiley: Köszönet nekik, meg mindenkinek IS! ^^

Ismét 200 Happy Hour-ban, sok baszó rendezvényben, Ticcslájvokban, piros UTP-ben gazdag, illetve TO-kban és Youtube kommentelőkben szegény Boldog 2018-at, Ninjonok! :laughing: :blue_heart:

#WeAreTheVR #BestCommunity


#17

Szeretetben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!


#18

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!


#19

Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, nagyon Boldog Új Évet Kivánok mindenkinek! :slight_smile:


#20

Boldog új évet mindenkinek! :hugs: