UPC internet probléma

Sziasztok!
Azzal fordulok hozzátok hogy hát ha van itt olyan ninjon akinek hasonló tapasztalata van .
Egy példa az árukeresőt meghívom szépen betölt a fő oldal de amint meg keresek egy eszközt illetve a pontos típusát és meg szeretném nézni hol menyibe kerül kik forgalmazzák kis hazánkba az első három cég logóját szépen betölti a többit már nem csak forog forog (tölt) és addig se termék leírás se semmit nem tudok megnézni majd kb 15 perc után betölti .
Mi a probléma ? és ismétlem ez csak egy példa a sok közül , több böngészővel tesztelve több eszközzel is.
Hozzá teszem Rendszergazda ként tevékenykedek … De az “okos” technikus azt mondta hogy bővítmény probléma… mert az ő munka eszközükön működik rendesen … erre mondtam oké akkor nézünk meg egy bizonyos oldalt aminek .cc a vége érdekes az se töltött be erre benyögi hogy tiltva van a peer-to-peer kapcsolat csak nevetni tudtam az egészen. Nem tilthatja a szolgáltató csak korlátozhatja (tudtommal ) oldalt meg nem tiltanak (tudtommal).
Már kezdek elég morcos és ideges lenni hogy sokadjára is tovább kapcsolnak az ügyfél szolgálaton egy technikushoz és ugyan azt mondja mindegyik hogy a jelszint jó … már tényleg dühítő a dolog hogy csak ezt hallom … És mindent el kell mondanom 5* és nem értik meg hogy , internet váltás történt “250”-ről “500”-ra és ezáltal modem csere történt és azóta van ez a probléma …
Szóval srácok ha van aki járt már így vagy esetleg van itt a forumon olyan személy aki esetleg a UPC-nél dolgoznak dobjon már egy csontot vagy ötletet hogy mihez kezdjek.
És 1 héten belül már a második technikust fogják küldeni …
Am BP 22.kerületről van szó
Hát előre is köszönöm a segítséget srácok :slight_smile:

Szia! Pár napja nekem is volt hasonlo problémám. Szerintem a UPC haldoklik mostanában… nekem is több eszközön csak töltött és töltött…módjuk nekem egyáltalan nem toltott be egy oldal se a végén. De a rendszer azt írta h volt net kapcsolat. Nem tudod neked mióta áll fent a probléma nekem 2-3 óráig tartot és közbe 10-20 perceket tudtam böngészni.
Szinten 500 as net

Hali. Hát sajnos nekem ez már több hetes probléma. Addig míg nem volt csomag és modem váltás semmi probléma nem volt. Amint modem váltás volt már jöttek a problémák :frowning: és már az nap jeleztük a UPC fel sajnos mint mindig az a válasz jött hogy a jelszint meg felelő stb ,stb értem én ha nem tudják mi a baj de akkor legalább mondják már ki és vállalják fel hogy valami van de nem tudják hogy mi az… ne a szendert szöveggel jöjjenek mindig. Ha lehetne már rég Digi-vel nyomatnám de sajnos nincs arra lehetőség :frowning:
Am köszi az infót

Nekem is mióta a connect box van egy hulladék az egész. Igazad van teljesen. én már fel se hívom őket, felesleges. Remelem azért megoldódik valahogy a probléma.

Hát én azért még nem hagyom annyiba a dolgot mert ha fizetünk érte akkor nehogy már rossz legyen :S A vicc az egészben hogy ismerősömnél 500-as ugyan ez a típusu box van és ott működik minden a telefonomon itthon már nem …

A connect boxnak van egy hatalmas hibája, ami sok helyen előjön. Egy frekin (466 konkrétan) sok a javított csomaghiba. Most javítottak valamit rajta, és ott jelentkezik inkább, ahol a csatlakozók nincsenek meghúzva. Akár a modemen, akár valamelyik elosztón. Esetleg az eloszószekrényben, kupában…
Lehet még rossz jelszint is, de az ügyfélszolga nem biztos, hogy be is vallja…
Aki nyíregyi, vagy környéki, vagy sok pénze van a kiszállásomra: 70/2001370. Ez itt nem reklám helye, csak információ. A gyengeáramú kábelezés külön szakma, és nem sokan csinálják… Itt nem csak az utp-re gondolok, hanem a koaxos kiépítésre is.
A tanácsadás nálam ingyenes.
8 évig UPC installátor voltam, most is hasonló területen dolgozom.
Ha lemondasz az 500-as netről, és 240 elég, a régi modemek jobban működhetnek.

Köszönöm a tanácsot.
Hát gondoltam már rá hogy ez lesz és visszatérünk a 240-es re mert számomra az is elég volt és igazából nem is kellet volna több csak ősök úgy voltak vele olcsóbb gyorsabb mint az előző mi gond lenne vele hát lett .

Azért fogj egy 11-es kulcsot, vagy egy kombinált fogót, és alaposan húzd meg az összes F csatlakozót. Ne úgy, hogy minden törjön, de húzd rá alaposan.

Azon már rég túl vagyok .
De a mai napon volt kint egy szerelő kicserélte a Connect Box-ot és csodával határos módon működik minden rendessen :slight_smile:

1 kedvelés

Nagyszerűűűűűűű! Visszafelé fejlődünk… Vagyis a szolgáltatók. Visszasírjuk a Cisco (nekem még az van), Atlanta (Cisco Company), Motorola korszakot.
Már a Technicolor/Ubee is nyavalyásabb volt, bár rosszabb jelszinttel is képes volt működni, de ez a hófehérke Connect Box… Mint router nem tűnt rossznak, de modemként félek tőle.
Bár a szoftverfrissítés óta kevesebb a hiba (vagy nem vesszük észre…), szóval egyszer majd ezt is visszasírjuk, amikor valami újabb marhasággal kezdenek bennünket traktálni.
Lehet másik szoftververzióval üzemelőt kaptál, vagy nem éri el a 466-ot. Esetleg a technikus olyan csatit is meghúzott, amit te nem tudsz, mondjuk az elosztószekrényben.
De a lényeg, hogy most jó.

1 kedvelés