Üvegfólia


#1

Tudnátok olyan magyar boltot ajánlani ahonnan lehet rendelni 10+hoz olyan üvegfóliát amivel müködik az ujjlenyomat olvasó?


#2

Milyen 10±hoz?
Amúgy hivatalos márka boltba biztos van.


#3

ebay. amazon.
megjön és plusz 500 forintért felpattintják boltban.


#4

Gondolom samsung telóra gondolsz. Én a hivatalos márkaboltban próbálkoznék először. Ez a drágább opció. A másik ebay, vagy inkább amazon.


#5

De minek? Megjelenés óta használom az S9-et mindennemű screenprotector nélkül és egy fél karcolás nincs rajta…phedig mocskosul nem vigyázok rá.

Ha meg fóliázod az 2 nap mulva full karc és bámulhatod azt :stuck_out_tongue:


#6

@Xeno szerintem nem is a karcokkal van probléma hanem egy nagyobb eséssel főleg amikor valami szintkülönbség is van és kimondottan a kijelzőt éri az ütés.


#7

Én se használtam az életbe még üvegfóliát, egyszer sem törtem még össze telefont.
Amúgy nagyon könnyen beveszi az ember, amikor leejti a telefont, hogy ÚÚÚ összetört az üvegfólia, akkor az megvédte a telefont, holott az a létező legszarabb anyagból van, ránézel és széttörik, a telefonokon lévő üvegekkel össze sem hasonlítható.
Akkor már inkább tokot kell rá venni.

De egyébként bárhova bemész 99%, hogy tudnak rárakni, főleg telekom, media markt, meg normális helyeken.


#8

Ha akkora esésről van szó ne az az ücegfólia fogja megmenteni :smile:

No meg mindíg lehet másik telót venni…de minek másnam vigyázni rá? Mert a legtöbben azt csinálják, hogy azért óvják mert “jólessz az eladni”…


#9

ne viccelj már :smiley: 50 ezer forintos redmi note négyemet ki a bánat fogja megvenni így két év használat után ?! :smiley: csak én jártam már úgy hogy pont ráesett a telefon a küszöb peremére és úgy szét repedt a kijelző hogy használhatatlan volt . én ezeket az armor tokokat szeretem mert annak nagy a pereme és masszívan fogja a telefont és még rakatok rá üvegfóliát is. szerintem ez attól is függ hogy ki hol dolgozik. én gyárban vagyok minőség ellenőr aztán sokat vagyok terepen és fontos a védelem ha véletlen kiesik a zubbony\ nadrág zsebéből a teló stb stb.


#10

Kinek mi nyugtatja meg a kicsi szivét :smile:

De ennyi erővel a TV-re is fellehet vasalni egy védőt mert mivan ha portörlés közben megütöd vagy földrengés van és eldől vagy nyitvahagyod az ablakot és a huzat feldönti :smile:

Vesz az ember valamit használatra akkor használja…ne attól féljen, hogy levegő éri ha a dobozából kikerül :stuck_out_tongue:


#11

tv-t még nem hordok a zsebemben de biztos eljön majd annak is az ideje :smiley:


#12

Ha pofára esne valami éles tárgyra akkor egy üveg protector igenis megvédi a kijelzőt azzal hogy széltébe elviszi az ütés erejének egy részét mikor bepókhálósodik.

A gondok általában persze akkor kezdődnek ha fémkeretű a telefon és ha akkora kokit kap a sarka hogy maga a ágy amibe a kijelző ültetve van eldeformálódik, akkor szokott általában a sarkánál foga elpattani a kijelző üveg rétege.