TheVR Fórum

Valami baj van az SSDvel! Elfogy a hely!

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a számítógépemen, a C meghajtón amire a windows van telepítve egyszerűen magától elfogy a hely. Nem töltök le semmit, konkrétan nem csinálok semmit a géppel és egyszer csak több gigával kevesebb hely van a gépemen. Egy ideig nem idegesített viszont most már nagyon. És nem tudom mitévő legyek. Nagyon idegesítő. Windows 10ről beszélünk valamint asztali gépről. Az SSD egy Samsung SSD 250gb. Valamint a gépemen van egy két terrás HDD azon tárolok mindent viszont nagyon idegesítő, hogy egyszerűen csak elfogy a hely. Lehet valami vírus kavar be. Pedig eset 32 vírusirtót használok. Remélem hogy tudtok segíteni!

Szia!

Első körben arra próbálnék rájönni mi foglalja a helyet. Erre van egy nagyon jó ingyenes szoftver akár Portable ( az-az telepítés nélkül futtatható ) változatban is elérhető. Rengetegszer használtam már és nagyon hasznos!

https://www.jam-software.com/treesize_free/

Az e-mail véletlenül nem Thunderbird-ön keresztül jön? Ebben az esetben a C meghajtón tárolódik az összes e-mail-ed.

3 Likes

Nekem is töbször elő fordult minden esetben win10-el, én újra telepítettem azóta semmi, teljesen normális (nekem az egész lemezt megteltnek mutatta ) szóval ha van időd erőd és nincs semmi létszükség a gépeden az segít

Azóta találtál más megoldást? Mert neekm is megjelent a probléma, de nem szeretnék újra telepíteni.