Vasútnál dolgozók

Sziasztok!
A nagy számok törvénye érdekében, biztosra merem fogadni, egyes fórumozók, a valamilyen vasútnál dolgoznak.
Én most, a MÁV-nál, a vezető jegyvizsgáló pozíciót pályázom meg. Remélem sikerrel járok. Elhiszem, nem olyan, mint egy mozdonyvezető (távlati céljaim között ez is szerepel), de kezdetnek és jó sok éven át, ez is meg teszi (meg akarom mászni a lépcsőfokokat).
Eddig amik voltak:

  • elküldtem jelentkezésemet a MÁV-Start-nak.
  • most küldik az intelligencia tesztet e-mail-en.
    Úgyhogy gondolom, beszámolok ennek menetéről, remélem más ember számára is hasznos lesz.
    (UPDATE: közben már meg kaptam a tesztet. Tudom, hogy privát, stb., ennek ellenére lehet, hogy OBS-en keresztül rögzíteni fogom).

Mi a célod, mit szeretnél elérni ezzel a posztal?

Hajrá, sok sikert, remélem tiéd lesz az állás!

2 Likes

Egyszerű beszélgetés a vasúti dolgozók között, illetve az irányukba (kulturált keretek között).
.
Én most, azon az úton vagyok, hogy vasutas leszek. Szerencsére adva van a lehetőség egy ideje, hogy nem kell vasutas családból származni. Amikor én akartam egyszer MÁV-os lenni (több mint tíz éve [te jó ég, öregszem,… :smiley: ]) azt mondták, hogy nincs esélyem, mivel nem vasutas családból származom. Mindegy, most meglátom, hogyan sikerül nekem 36 évesen, több mint tíz éves biztonsági őri tapasztalattal a hátam mögött (te jó ég, nagyon öregszem :slight_smile: )
Köszi a támogatói beszédet. Én szeretek utazni, emberek között lenni, nem nyafogok, ha sokat kell sétálnom/állnom. Remélem ezekkel a feltételekkel sikerülni fog.

1 Like