TheVR Fórum

Végzett már valaki Felsőoktatási Szakképzésen (Foszk)?

Kedvesemnek nézünk foszk keretein belül pénzügy-számvitel vagy gazdinfó szakot. Valami olyasmi kéne amivel 1 - 1.5 év után el tud kezdeni dolgozni, majd levelező be tudja fejezni az alapképzést.

Sajnos semmi infót nem találtam arról, hogy az alábbi szakokon mennyire lehet munkát találni a Foszk-os oklevéllel Budapesten… Minden tippet és trükköt elfogadunk :smiley:

Idegennyelv - angol c1 körül van, német meg A1 és haladunk közösen a b2 felé.

Köszi srácok

1 Like

Programtervező informatikus felsőoktatási szakképzés 1. félév nappali után most 2. félévben levelezőn főállású munkát találtam IT specialista pozícióban. A héten költözök Budapestre.
Igaz nagyrészt ezt középfokú végzettségem és erős lelkesedésem és érdeklődésem miatt van. (Számítógépes rendszerkarbantartó szakmai infó érettségi)

2 nyelvvel + úgy, hogy valamivel már idősebb (gondolom) könnyű dolga lesz.

Mondjuk én pénzügyet hanyagolnám.

1 Like

Köszi! Akkor marad az infó. Belenézett a Mérnök infó tematikába és megijedt (:D) , szóval mondtam neki, hogy akk gazdinfo foszk, majd levelezőn alap. Addig atragja magát az adatbázisok és számítógépes architektúrák jegyzetekben és lesz egy alap tudása is. (itthon am együtt néztük a Cisco icdn és comptia network + videókat)

Jelenleg 25 éves, kicsit tartottunk tőle, hogy 30 évesen lesz még az első diplomája és 27 évesen lesz palyakezdő az ITban, de remélhetőleg ezt egyensúlyozza majd a nyelv :smiley:

Ezek szerint nem nézik le akkor a munkáltatók a Foszk-os tanulokat? Nagy kő esett le a szívemről :smiley: