Vélemény arról, hogy a PUBG kupán részt vett egy csaló is?

Mint kiderült, megint, hogy a PUBG kupán résztvevő Getroitz csalt. Nem volt titok eddig sem, hogy Cod 4 pálya futása alatt csalt, LoL pályafutása alatt szintént csalt, és most, hogy szép legyen a történet, PUBG accja is VAC ban alá került.

Nektek mi a véleményetek erről? Én személy szerint borzasztóan szánalmasnak tartom az ilyet, és minden lelkiismeret furdalás nélkül köpném szembe az ilyeneket, persze semmi harag vagy ilyesmi, csak hát na :smiley:

Azért azt nagyon remélem, hogy a kupa helyszínén nem tudott csalni, azonban vannak olyan hackek köztudottan ami nem látszik külsőleg, hanem más módon segít. Bár éppen elég az is ha a döntőben nem csalt, csak ezzel sikerült bejutnia.

Nem szeretnék olyat látni, hogy attól még h csalt jó játékos tud lőni stb, mert aimal mindenki tud lőni és az egyáltalán nem jó játékos :smiley:

Nem szeretem az oldal cikkeit, de itt össze van foglalva a dolog.

Nemhiszem hogy a döntőn csalt, hisz hogyan…? Legjobb tudomasom szerint a legtobb hack egy program, nemhiszem hogy ott barmit is feltelepitett volna…nem? Viszont a csalas mindennemu módját elitelem, főleg egy elvileg “esportolotol” . Attól függetlenül lehet jól jatszik/jatszott hack nélkül is , de az mar édes mindegy, leirta magát.

Persze amig nincs ra konkrét bizonyíték h csalt, addig no offense.

Baromi gáz…sose értettem a hackereket, szerintem nem is fogom. Elveszik a játékok minden szépsége és élvezhetősége…Mi a jó abban, hogy én vagyok a legjobb, de erről legkevésbé tehetek én, mivel az aim odaránt vagy a wh segít, hogy előre lássam mi történik?

Az meg, hogy valaki egy online bajnokságban el mer így indulni és nem szakad le a bőr a képéről közben…szegény hulla_szilvát sajnálom. Azért mennyire rossz lehet, hogy kiderül, hogy egy csapattársad csalt? Akarva, akaratlanul is lesznek olyanok akik Őt is megfogják bélyegezni.

Mindenesetre remélem, hogy más játékokban ha game ban-t nem is kap Getro, legalább itthon az összes kupáról, amin csak indulni szeretne bannolják.
Sajnálom, hogy manapság lassan napról napra derülnek ki ilyen dolgok, azt meg mégjobban hogy itthon is, nem csak külföldön. :frowning:

2 Likes

sajnos egyre inkább azt látom, hogy mind az e-sportban mind a hagyományos sportban ha valami profi / megélhetési szintre emelkedik ott borítékolható, hogy a résztvevők nagy százaléka csal vagy doppingol
mint egykori aktív verseny sportoló ugyan nem tudom elfogadni, de megértem, hogy ezen a szinten már nem a sport és játék szépségéről szól a dolog … számukra ez nem fairplay kérdése, azon a szinten nem is feltétlen értelmezett ez a fogalom, aki jobb többet keres, igaz ha lebukik akkor vége (vagy ahogy a mellékelt ábra mutatja mégsem feltétlen?)
félre ne értsétek, ahogy írtam nem tudom elfogadni, de illúziói senkinek se legyenek, ők nem azért játszanak, mert ez jó buli és amikor nem szórakozás hanem munka akkor csak az eredmény számít, és a hogyant a munkahelyeden se kérdezi meg tőletek senki, amég el van végezve addig csináld ahogy akarod, de ha kiderül a turpisság kirúgnak

3 Likes

Csak akkor lehet csalni ha vannak kiskapuk.
Ha jól lennének a játékok megcsinálva nem lenne ilyen probléma.

És csak, hogy tiszta legyen aki ilyesmit csinál az NEM Hacker hanem Cracker.

Szoftverfejlesztésben utazom, olyan nincs hogy, “jól megírt” program/játék, csak olyan van, amit még nem törtek fel. Nem tud senki olyan kódot írni, amit nem lehet feltörni, csak olyat, amire nehezebb rájönni annyival, hogy már nem éri meg az effortot bele rakni.

1 Like

Egy program tudna “tökéletes” programot írni ha eljutna arra a szintre ami az embernek már egyszerűen átláthatatlan. :slight_smile:

1 Like

Igen, ez az egyetlen megoldás az ember álltal “tökéletesnek” hívótt kódra (amit egy fejletebb AI fog feltörni),de attól még kicsit messze állunk, de ami késik… :smiley:

2 Likes

Az élsportban mindig is jelen volt a csalás/dopping, kb amióta létezik, ezen nem kell meglepődni.

Onnantól hogy tétje van (akár maga a győzelem, vagy az egyre nagyobb értékű nyeremények) mindig lesz aki bármit megtesz a győzelemért.

E-sportban is megy a dopping már évek óta, mindenféle tablettákkal amik javítják pl. a szem-kéz koordinációt, szóval nemcsak a szoftveres “hack” van jelen, hanem a klasszikus dopping. Ráadásul itt még nincsen kultúrája az ez elleni harcnak, online versenyeknél pedig nyilván lehetetlen is vér/vizelet vizsgálatot csinálni.

Nekem az a véleményem, hogy a srác egyszer csalt, kapott másik esélyt másik játékban. Ott is csalt, megint kapott esélyt másik játékban. És most harmadszorra is.
Lehet én vagyok túl szőrösszívű, de akinél már 2x csalást találtak (bizonyítottan és jogosan) azt minden versenyről tiltani kéne. Tiszta lappal indult újra egy versenyen de látszik, hogy megváltozni és tisztességesen játszani nem fog. Egyszer elég esélyt adni egy csalónak 2x már nagy hiba. És ez minden versenyre vonatkozik. (ez volt a személyes véleményem)

3 Likes

Inkább az a szomorú hogy ezzel “kell” foglalkozni mert ebben van clickbait és nem az eredményeinkben.
Hajrá Esport! Hajrá Magyarország!

1 Like

Nem kell ezt Magyarországra kihegyezni, csak el kell fogadni, hogy mint minden más sportban, itt is jelen van a dopping és a csalás, minden országban.

1 Like