Sziasztok !
Ezt a gépet néztem ki magamnak, egybe akarom így megvenni GTX 1070-nel. Nem tudom én összerakni magamtól ezért választom ezt Szerintetek mennyire jó ez ? Meg az ára mennyire jó? Köszi a segítséget.
ha külön veszed meg és te rakod össze akkor király, így egy túlárazott valami
Hát egyenként rákerestem , minden alkatrészre(árukereső) és kb ugyan ilyen árban jött ki. Lehet béna voltam és rosszakat találtam.
Megnéztem most megint és ez jött ki
akkor én tévedtem
Megmutattam egy haveromnak is , és azt mondta, hogy a 2133 Mhz az kevés és hogy a 3000 Mhz ramba jobb. Én először el se hittem de aztán rákerestem tényleg van ilyen. Na most ebbe menni igazság van ?
Jobb persze, csak épp a fenti configba fölösleges berakni, alaplap miatt 2133 Mhz-et támogatja, valamint az XMP profilon keresztül a 2400Mhz, amivel még elboldogul. Lehet bele rakni gyorsabbat de nem fogod tudni kihasználni. Ehhez egy Z270-es chipsettel szerelt lap kéne, ideálisan egy K-s procival.
Amúgy érdemes elgondolkodni egy Ryzen configon, jobban bővíthető platform jelenleg, ha hosszabb távra keresel megoldást, jobb választás.
Ezekbe altalaban beledobják a legolcsóbb alaplapot ami b250 es aztán azt hiszed jo vásár de nem
Köszi a válaszokat Az a gond hogy én nem értek nagyon ezekhez, össze rakni se merem nehogy elrontsam
Így inkább ilyen egyben vehető gépet keresek. A későbbiekben ebben kilehet cserélni az alaplapot egy jobbra? Ti esetleg nem tudtok másik webshopot, ahol ilyen árban, 360k jobb gépet tudnék venni ?
Mik az igények/elvárások? Ha fullhd-ban akarsz játszani, akkor felesleges ráfizetés az a plusz 60 ezer a GTX1070-ért szerintem.
Battlefield 1-el meg Pubg-zni szoktam. Ősszel meg Battlefront 2 amivel szeretnék játszani. Ultrán szeretném kiélvezni ezeket a játékokat. Laptopról váltok PC-re , monitorom sincs azokat is nézegetem hogy milyent kéne venni. Egy ilyen Monitort/tv egyben-t néztem ki magamnak. FullHD 60k (nem találom most a linket ennyit tudok róla) De ebbe bele se gondoltam hogy hiába van egy jó gép ha szar a monitorom. Csak ugye azt se tudom hogy egy ilyen géphez milyen monitor kéne hogy mindent kitudjak használni.
TV+monitor típusokat szerintem kerüld, vagy legalább menj be egy üzletbe, és nézd meg, milyenek élőben, szerintem egy monitorral jobban jársz. Ekkora méretben ha közelről kell néznem egy kijelzőt (tv-t azért nem 1-1,5 méterről nézünk), akkor az legyen szép, és kényelmes a szemnek.
Nekem egy matt, 23,8-as FullHD monitorom van, kb 50k volt üzletekben, ez tűnt számomra jónak. Látatlanban én nem biztos, hogy vennék monitort, de mindenki eldöntheti.
Érdemes megnézni pár AOC, LG és BenQ monitort 50-60k között szerintem.
Szerintem ez nem rossz kis gép, mondjuk az ára szerintem kicsit lehetne kevesebb, de nem vállalhatatlan. FHD gamingre tökéletes lesz.
Én is tv monitort használok, mert árban olcsóbb volt. A felbontással az égvilágon semmi baj nincs. Amivel viszont nem számoltam, hogy ha túl sok a sötét szín a képernyőn, akkor hajlamos teljesen elsötétíteni magát. Ez filmeknél zavaró csak, ahol sötét jelenetek vannak. Mindig meg kell mozgatnom a fehér kurzort, hogy felébredjen. LG-m van egyébként, de lehet hogy ez csak a modell elég különös sajátossága.
Kapcsold ki az energiagazdálkodást vagy a dinamikus kontraszt.
Gép téren inkább valami ryzen-t nézz, jelenleg sokkal jobban megéri, mint az i3 i5 i7.
Kikapcsoltam én mindent, hatszor végignéztem a menüt.
Nem baj az, ha nem értesz hozzá, legalább itt jó helyen kérdezel, vannak szakértők (nem én ).
Most már egyre több webshopban van lehetőség arra, hogy összerakva kérd a gépet, minimális plusz költség fejében. (pl: pcx.hu, ipon.hu)
Ilyen árban én is inkább Ryzent néznék, ahogy @madve is írja. Ott van útmutatásul egyébként a Build ajánló a PC építés topik legtetején.
Amúgy gyors összedobtam kb ugyanazt ipon-on és pcx-en egy példának, ami nekem tetszene, kisebb ssd-vel olcsóbb, vagy belefér a 1070 is.
iPon / pcx
@randall131: lehet én néztem eddig ratyi tv+monitorokat, pedig árban nem 50k-sokat néztem. Kinek mi a jó, én ezért írtam, hogy szerintem jobb, ha megnézi saját szemmel, mi számára a megfelelő.
Monitort ezt néztem ki hosszas keresgélés után. Ez tűnik a legszimpatikusabbnak ilyen áron.
Még a PC-vel kapcsolatban még körbenézek, keresgélek a neten mielőtt bármit is veszek
Ja de ez az, hogy a computerimperiumon használt pc k vannak az árukeresőben meg minden új.