Véleményetek a PUBG-ról ps4 en


#1

Sziasztok. Szeretném ki kérdezni a véleményetek a játékról mert én nagyon szeretném ki próbálni de egyenlőre nem merem meg venni nehogy az legyen a probléma mint az xbox-os verzióval…Szóval akinek már van tapasztalata az kérem segítsen. :slightly_smiling_face:


#2

1-2 videót néztem csak. Nem kell félni. A Pubg nem azért lett “xbox exklúzív” mert annak szánták és az volt a fő irány, hanem mert a Sonynál szóba se jöhet egy olyan kalap szar, early access cucc kiadása. Ha megjelenik valami a PS4-en, az működik. PS4 Pro-n amit látta, teljesen jó a helyzet, sima PS4-en kicsit döcögősnek tűnt a helyzet nekem és csúnyácska is volt, de nem láttam különösebb fps dropot ami zavaró lehet. De én inkább Pro-s videókat nézegettem kíváncsiságból. Youtube-on keress rá gameplayre és nézd meg magad. :wink:


#3

én is nagyon kíváncsi vagyok mert meg szeretném venni ( ps4 slim). amiket néztem eddig ps4 hungary-n hozzászólásokat és youtube videókat elég jól működik.


#4

Jól működik én 3 órát játszottam már vele és eddig élvezem. Az irányítást szokni kell plusz meg kell szokni, hogy a scope-ba dupla L2-vel lehet belenézni, illetve a map nézetet fura irányítani. Mindenkinek jó játékot kívánok!


#5

Köszönöm a válaszokat!! :slightly_smiling_face:


#6

Addoljatok es jatszunk skacok psn DanszTheDude


#8

Az, hogy ma délelőtt milyen az egy dolog. XBOX-on is sokkal jobb volt a megjelenéskor. Nem magával a játékkal van gond, hanem a szerverrel. Egyik nap tök jó, utána pedig hetekig játszhatatlan (lag, desync). A hétvégén pl 6 FPS-el ment XBOX-on az event, de volt már olyan korábban, hogy a 20 is megvolt.


#9

Azért voltak ott gondok… Még One X-en sem ment stabil frameszámmal, a textúrák lassan töltődtek be, stb. Ez nem szerver hiba. Vissza lehet keresni a Digital Foundry-s videót és össze lehet hasonlítani, hogy PS4-en és Xbox-on milyen volt a megjelenés pillanatában. Csak szegény Micronak lassan mindegy volt, hogy mi, csak jelenjen meg valami a vason. :slight_smile:

Az ilyen-olyan eventek egyébként más játékoknál is be tudnak kavarni. Ezek a dolgok sokszor kerülnek be nagyon optimalizálatlan állapotban.


#10

Halálosan béna vagyok benne, de sajnos imádom. :grinning: És az hogy milyen a game, hogy fut? Szerintem teljesen rendben van, hibák itt is vannak, igaz nem sokkal találkoztam még, de még1x, aki kedveli a műfajt, annak ott kell legyen a könyvtárában ez a cucc.


#11

Játszik innen valaki rajtam kívül PUBG-t PS4en? :grinning: