TheVR Fórum

Vendég a HH-ban: KODIAK (09.05.) Q&A

Kodiak lesz a vendég a következő Happy Hour-ben.

Ha van kérdésed, amit szívesen feltennél, akkor írd le itt! :wink:
(Jani és Pisti majd válogat a kérdéseitek közül.)

Sziasztok! A következő kérdese(i)m lennének KODIAK-hoz:
Amikor megérkeztetek, milyen volt az első benyomás a városról?
Mennyire éreztétek az időeltolódást, mennyi idő volt az átállás?
A helyszínen minden gördülékenyen folyt, vagy voltak sorban állások, és várakozások? (Természetesen nektek, mint versenyzőknek, mert gondolom a nézők sorban álltak.)
Mi a legjobb élményetek az egész utazásról?
Mit gondoltok, mi a leghasznosabb dolog, amit tanultatok a játékkal kapcsolatban, milyen tapasztalatokat szereztetek?

2 Likes

Nekem csak egy klasszikusnak mondható kérdésem lenne: Megérte? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Család mellett mennyire nehéz streamelni, illetve ők hogy állnak hozzá?

Hali.

Voltak-e ismerős arcok a versenyen akikkel találkoztál régebben?
Vagy esetleg volt-e olyan aki felismert téged a CS-s múltadnak hála vagy esetleg a PUBG-s “múltadnak” köszönhetően? (legyen az versenyző vagy néző)

1 Like

Sziasztok!

Én a Srácok és Kodi véleményére is kíváncsi lennék. :slight_smile:

Szerintetek ezek a Broadcaster versenyek és a rajtuk elért kiváló magyar eredmények milyen befolyással lehetnek a magyar e-sportra?
Van rá esély, hogy ilyen módon növeljük a gaming országon belüli népszerűségét? Hogyan lehetne az ilyen hangos sikerekre még jobban felhívni a figyelmet? Gondolok itt arra, hogy ne csak az amúgy is esportot követő emberek figyeljenek erre fel.

Ami kicsit személyesebb: Kodi, miért pont Jónás? :slight_smile: Annyi mindenkivel szoktál játszani, de mégis Jonesy lett állandó. Hogy ismerkedtetek meg és miért pont Ő az állandó “társ”? :slight_smile:

Köszi, keep up the good work!

2 Likes

A kezdetekben milyen volt a hozzá állásod a PUBGhez?
És milyen a mostani véleményed?

1 Like

M a véleményed, egy profi játékos hogyan tud még fejlődni? Egy Shroud vagy Ninja (csak írtam aki eszembe jutott) egyáltalán tud még valamiben? Ti miben látjátok a saját fejlődési lehetőségeiteket, egyben a gyenge pontjaitokat? Amúgy hatalmas gratuláció és respect hogy idáig jutottatok.

1 Like

Ezt már most megmondom neked: meg :smiley:

Nekem annyi lenne, hogy:

  • a Broadcaster Royal-on nagyobb volt a nyomás rajtatok, mintha mondjuk otthon játszottatok volna? Ez mennyiben befolyásolja akár negatívan a koncentrációt? Nagyon kizökkentett az a két restart?

  • ha egyszer lehetőség adódik rá, összeállnátok Janival és Blyy-al squad versenyre vagy mindenképp maradnátok csak duo? Egyszer megnézném, hogyan teljesít a két legjobb magyar duo együtt :slight_smile:

Sziasztok!
Részben a srácokhoz is szólna a kérdésem, nemcsak Kodihoz. Ismerve azt, hogy a magyar esport szcéna mennyire toxikus, milyen vélt-valós sérelmekkel, féltékenységekkel terhes, mennyire tudatosak azok a lépéseitek, amelyekkel legalább a pubg közösséget próbáljátok egyben tartani? Gondolok itt arra, hogy követitek, elismeritek egymás sikereit stb. Például nagyon jó érzés volt látni, amikor a Twitch Rivals után egy TS szobában beszéltétek meg az élményeiteket! Gratulálok srácok, csak így tovább!

1 Like

Kedves Kodiak: Mit jelent számodra a játék, a játszás élménye? Eszement jól játszol te is. Melyik része tetszik a legjobban a Pubg-nek?

Sziasztok Srácok! Mindössze annyi kérdésem lenne, hogy Pisti említette, hogy ha találkozik valakivel és elmondja, hogy a streameket Main melóba nyomják akkor őt se veszik túl komolyan.
Szóval a kérdés annyi, ha te mondod, hogy az E-sport-ot nagyon komolyan nyomod akkor mit reagálnak erre. Remélem érthető voltam. Szép napot!

1 Like

Végig követtem a kis Seattle-i túrátokat. Engem az érdekelne, hogy milyenek a nagy nevű streamerek élőben, mennyire voltak közvetlenek veletek? Tudom, hogy shrouddal meg just9n-nel minden nap spanoltatok, de a többiek, mondjuk WackyJacky-ék, Spreezy, Anthony stb. Kikkel sikerült váltani néhány szót?

Ezt elmesélték Jonesy egyik IRL streamjében Seattle-ben, nagyon jó kis sztori. CS által ismerkedtek meg, de szívesen meghallgatom a holnapi HH-ban újra, szóval nem spoilerezek. :smiley:

1 Like

Én Koditól kérdezném hogy ha tehetné, játszana a “nagyokkal”? Félreértés ne essék, nekem Ő a legenda… de már tét nélkül játszik. Illetve mindhárman elmondhatják a véleményüket, szerintük hol van helyileg a ranglétrán a csgo és miért?

Heló Heló. Én inkább nem kérdezek tőled ilyen közhelyes f@szságokat Kodiak inkább annyit üzennék, hogy Gratulálok az elért teljesítményedhez. :slight_smile:

Sziasztok! én azt szeretném megkérdezni Kodiaktól, hogy milyen volt a Twitch Rivals? Milyen volt Janiék és az úgymond “nagyágyúk” ellen versengeni?

Először őszintén gratulálni szeretnék nektek az elért eredményhez amellyel megtudtuk mutatni, hogy Magyarországnak is helye van a térképen ha PUBG versenyről van szó! GG

Kérdés nekem mindössze csak kettő lenne (Nem tudom, hogy az IRL beszélgetésetekben volt e róla szó):

  • A Miramar map-nál történt kétszeri újraindítás mennyire szakította meg a játék ritmusát számotokra és mennyire tartjátok szerencsésnek, hogy még mindig nem oldották meg az ilyen helyzetben való gyors egyszerű újrakreálást legalább a verseny számára készült Offline verziónál.