Vezeték-nélküli fülhallgató

Sziasztok!
Apple airpodssal kapcsolatos véleményeket tudtok velem megosztani?
Szeretnék vásárolni egyet, utazás + sporthoz hasznalnam, viszont sporttal kapcsolatban vannak fenntartasaim, olvastam róla rosszakat.
Koszi a segítséget!

Hát én úszok, ott annyira nem lenne jó használni szerintem :smiley:
Az ára elég húzós, meg én picit sajnálom, hogy kb az összes funkció kizárólag Iphone-on működik.
Elvileg a jövőre érkező Android update után már lehet nézni a töltöttségét :smiley:
Dehát a Clash Royale fullscreenre is 3 évet kellett várni, és még most is csak a menü fullscreen… Annyira jó ezeknek a telefonoknak a szoftveres támogatása…

Pedig egyszerű: iPods-ot Apple termékhez kell venni. :smiley:

Androidhoz meg van 100 másik opció, pl az épp Pistiék által frissen tesztelt Sennheiser, de kb minden gyártónak van már sajátja.

De aki mobilon játszik az amúgyis khm… szóval kit izgat a CR megy e vagy sem Full Screen-ben :smile: most a fülesekről kérdezrek.

Ha szereted a kényelmetlen és egyáltalán nem testreszabbható ráadásul drága füleseket amik ÉN szerintem még nevetségesen is néznek ki ahogy lógnak ki a füledből DE persze ez az ÉN véleményem és mindenki maga tudja…akkor hajrá iPods…

Ha valami normálisat akarsz aminek jobb a hangzása, cserélhető a szilikon rajta fülmérettől függően és nem esik ki mozgás közben akkor bármi más…

Én pl még mindíg a Bluebuds X1-2-3-amat használom. Az X1-em megvan 2014 óta és kocogni még mindìgideális mert 5 év után is tart 2,5-3 óràt az X2 és az X3 még mindíg tartja a 7,5-8 órát átlag használattal… de persze ez már a régi vonalas megoldás mikor még kàbel volt a 2 füles között és kényelmesen lógni tud a nyakamban mikor épp nemhasználom… :smiley:

2 Likes

Csak wirelles megoldások erdekelnek :blush:

Ezzel enis így vagyok, és ahogy neztem a senheisert, beoplayt, mind premium márka sajnos és annyit nem akarok kiadni érte

Ne haragudj, de az 50k-s, elképesztően túlárazott airpods-nál kiadnál ennyit, de 60-70k már nem fér bele, hogy ténylegesen egy olyan terméket vegyél, ami prémium gyártó audio szempontból? :slight_smile:

Nézz körül Jabra és Skullcandy fronton is. Skullcandy fejesem is van, nem is egy hejjdemilyendrága csúcstermék, és nagyon jól szól. Igaz in-ear-t nem próbáltam, de kétlem, hogy sokkal rosszabb lenne a helyzet, és szerintem 30-40k körül kellene már legyen .

2 Likes

60-70ezerert milyen wirelles fulhallgatot tudsz mondani? Mert én amikor nézegettem a piacot nemigen talaltam csak a premium márkákat, 80+
Illetve az airpodsot.

Linkeltem az előző kommentben, 66k az Alzán a Beoplay E8. Szerintem ennyiért, ebben a kategóriában, ha belefér, nem kapsz jobbat. A Sennheiser nagy ugrás azért már, de ebben az ársávban én személy szerint Airpods-ot biztos nem vennék. De ez személyes vélemény csupán, nem vagyok egy hatalmas szaki a témában, de szeretem én is a jó füleseket :).

O igen, most látom csak!
Nem tetszik a kialakítása + Pisti is véleményezte a 2. Részben hogy sokat fejlődött ergo az 1.verzioja nem túl jó…
Olvastam összehasonlításokat mert maga a márka nagyon tetszik, hogy az airpods hangzáson kivul szinte mindenben jobb (nekem az Apple design is bejon)

Már nem azért de legyen mindenki annyira apple hívő amennyire akar de ha valami akkor a pods az tényleg egy fos.

A design egy vicc. (Ha annak lehet nevezni, hogy egy $2-os kínai fülesről levágják a kábelt és aztmkndják “Ahh ez mi menő!”)
Az ergonómia egy vicc. (Ahány ember annyi fülméret…kivéve ha apple birka az illető ugye…azokat mind klónozzák úgyhogy minek a cserélhető méretű szilikon vagy memoryfoam füles?)
Plussz a hangzása a pods-nak a legrosszabb árkategóriájában…

Dhe ki, hogy érzi persze :smiley:

Az meg, hogy valami sokat “fejlődik” az nem azt jelenti, hogy a régi szar volt. Vagy szerinted a HD700 szar pl mert a HD800 hangzása és kialakítása sokat fejlődött? (És itt a belépőszintű £600-£1400-os audiophile fülesekről beszélünk amit szétszednek a rajongók minden szempontból, nem egy tucatjával olcsóbb gagyi agydugaszról… )

2 Likes

@elektronikusbari Te próbáltad az Airpods-ot és a Beoplay-t is?

Nem, airpodsot próbáltam csak, azt se sokat. Tetszene amúgy, de nem ennyiért.

Akkor honnan tudod, hogy a Beoplay jobb lenne? :smiley:
Nekem is tetszene a Sennheiser, ha nem 100k lenne, de sajnos annyi, amennyi.

Az, hogy túl van árazva, az nem biztos, hogy a legjobb kifejezés. Lehet ár / érték arányban a 2 ezer forintos tesco headset a legjobb. Kinek mi az igénye, meg mit tud megengedni a pénztárcája.

@Xeno Hát, hogy fos lenne? Én jópár embert látok az utcán, aki használja, gondolom nem azért használják, mert olyan fos.

A design az meg ízlés kérdése, nekem jobban tetszik az Airpods, mint a Momentum például, már csak azért is, mert fehér, de nekem az alakja is jobban tetszik.
A fülemből meg még soha nem esett ki, ilyen probléma nincs vele, nálam legalábbis méret, illeszkedés tökéletes, a szilikont meg egyáltalán nem hiányolom, sőt. Emlékszem annó azzal kellett szórakozni, hogy melyik méretű szilikont gyömöszölöm rá a fülesekre, persze egyik se volt végül tökéletes.

A hangzásához nem tudok mit hozzáfűzni, hiszen más termékeket nem próbáltam, de aki bírálja általában az se próbálta még, más termékekkel meg aztán keveseknek van lehetőségük összehasonlítani.

Köszönjük. Mivel neked tetszik, szerinted nem túlárazott és mivel én nem próbáltam minden fülest, legyen az airpods… Basszunk a több 100 review-ra, összehasonlító videóra, arra, hogy 70-100 éves auditochnikai cégek vannak szembeállítva egy 40 éves informatikai céggel. Vegyen airpods-t.

1 Like

Épp azt próbálom elmagyarázni, hogy nem létezik az a fogalom, hogy túlárazott valami. Ha te húzol 2 csíkot egy lapra, aztán az megtetszik valakinek és milliárdokat fizet érte, akkor ez van. Valakinek nem kell más, csak a ferrari, pedig gurulhatna 4 kereken olcsóbban is.

Egy 100 éves cég, az egy 100 éves cég, egy 1 éves az meg egy 1 éves. Az ég világon nem jelent semmit, sőt. Áruld el kérlek hol vannak most a Nokia telefonok? Most jönnek az új autó márkák a Teslával az élen, megnézem hol lesznek 20 év múlva a jelenlegiek, a 100 évüket a fejükre húzhatják majd ne aggódj.

Hagyjad :smile: egy igazi apple birka, nem érdemes vitatkozni vele :slight_smile: Meg úgyis minden topic alatt ahol hozzászól, bármiről legyen is szó ő az okosabb :smile:

De legyen. Úgyis a kérdező döntése a lényeg. Ha hallgat az érvekre és utánnaolvas kicsit komolyabban akkor ùgyis eltudja dönteni és jól dönt…

3 Likes

Az Airpods-on kívül még soha az életbe nem vettem Apple terméket, mint elhangzott Androidhoz használom. :slight_smile: Vicces amúgy, ha nem esik ki a fülemből már Apple buzinak vagyok nyilvánítva :joy:

Azt amúgy, ha azt mondja valaki, hogy figyi próbáltam mind a kettőt, az x a jobb, akkor azt még megértem. De hogy a fészkes fenébe lehet azt mondani egy olyan hangtechnikai termékről, hogy jobb, amit még az életbe nem próbáltál? Mert 2 darab szponzorált videóban azt mondták?
Az érveket általában éppen én szoktam felsorakoztatni. Az, hogy 80, vagy 90 éves egy cég nem érv.

De igen érv. Mert azt jelenti van tapasztalata az adott területen. A nokiáról meg mindenki tudja, hogy ott ment félre minden mikor megvette a Micro és jöttek a windows phoneok. :smiley:

3 Likes

Nem a 80-90 év a fontos, hanem, hogy ennyi ideje foglalkoznak specifikusan ilyesmi eszközökkel. Ez nem jelenti azt, hogy az Apple szart csinál. De az, ha neked kényelmes, akkor szerencsés vagy, mert semennyire nem variálható. Zajszűrés zéró, kb. zéró vízállóság is jellemzi, és speciel próbáltam jóval olcsóbb in-ear fülest, ami ezerszer jobban szól (nem… nem hangerőről beszélek), és nekem kényelmesebb is volt jóval. Bár én eleve “over the ear” füles párti vagyok, úgyhogy engem nem fenyeget az a veszély, hogy true wireless fülest vegyek. :slight_smile:

Figyelj, nekem mindegy mit csinálsz, vagy más mit csinál. Én szeretem, ha fodrász nyírja a hajam, nem veszek autót olyan cégtől aki gyárt mikrót is, és ha odakerülök, inkább sebész műtsön mint kórházi informatikus… És hiába nem próbálok ki mindent, érdekel a téma és olvasok cikkeket, összehasonlításokat. :slight_smile: És ja, nem próbáltam mind a kettőt, de pont azt nem ajánlom, amit próbáltam. :slight_smile:

szerk.: és FONTOS! Nem azért nem ajánlom, mert szar. Name mert szerintem az ára 1 kategóriával feljebb van, mint a tudása. De ha neki ennyiért is megéri (vagy neked), mert ennyire tetszik a dizájn, ennyire kényelmes neked, és teljesen meg vagy elégedve a hangzásával, akkor oké. :slight_smile: És ne hallgasson rám, vagy senkire itt. Megkérdezte, leírtuk páran. Menjen tovább, kérdezzen más fórumokon is, kérdezze meg valami apple cuccos fórumon is, olvasson róla minél többet és döntsön az alapján. :slight_smile:

3 Likes