Vezeték nélküli, magyar kiosztású mechanikus billentyűzet

Szervusztok! Másfél éve vadászok egy mechanikus billentyűzetre, hogy lecseréljem a jó öreg membrános logitechemet (8 éves) de eddig mindhiába.
Praktikai okokból kizárólag vezeték nélküli megoldásban gondolkodom. Illetve fontos lenne, hogy magyar kiosztással elérhető legyen. A switchek nagyjából mindegy, de a halkabb verziók vonzóak inkább. Márka és ár kb mindegy, tekintve, hogy hosszabb távra terveznék vele.
Rengeteg remek (pl logitech) billentyűzetet láttam, (pl.: Pro, ProX) De ahogy néztem ezek nem érhetőek el itthoni kiosztással.
Annyira nem értek hozzá, de ha van “rövidshites” billentyűzet azt átlehet mókolni magyarra, pl. új keycapekkel vagy ilyesmi?
Tud ajánlani valaki esetleg valamit? (Ahogy nézegettem már az is nagy szó hogy vezetékesen magyar kiosztás mechanikus megoldással karöltve, szóval lehet sok az elvárás, és a piacon egyáltalán nem létezik ilyen?!)
Előre is köszönöm a segítséget! (Ha neadjisten elkerülte a fórum témába vágó topicja a figyelmem, elnézést kérek! Nyugodtan linkeljétek!)

Ha jól tudom, és majd javítsatok ki, nincsen, vagy nem láttam olyan mechanikust amelyik vezeték nélküli, és még magyar kiosztású is.
Viszont vezetékes magyar kiosztásút már sok helyen lehet találni. Vezeték nélkülit eddig csak USA, ahol fektett az enter, és hosszú a shift, láttam.
Emellett pedig az USA kiosztásún is lehet magyarul írni, mint most én is, csak tudni kell, hogy hol melyik betű helyezkedik el.

Tudtommal egyelőre csak a corsair és a logitech jöttek ki vezeték nélküli mechanikus billentyűzetekkel. Ezekből magyar kiosztást nem fogsz találni.
Ami a legközelebb áll a magyarhoz az a német és a britt ugyanúgy és ugyanannyi gomb van rajtuk, csak a feliratozás kicsit más. A fentebbi két márkának általában szokott lenni ezekből a kiosztásokból(jelenleg egy német kiosztású g610-et használok).
A német/brit amazonon vagy webshopokban nézz körül.