TheVR Fórum

VGA help?

Sziasztok!
Adott egy radeon rx 570 4gb 256mb videókártya, sfp 550w táp, aourus elite 550 alaplap, 2x8gb ram. Eddig nem ez volt a konfig, és remekül ment minden. Upgrade után viszont, csak a kártya maradt a gépben, ezeket amiket felsoroltam újak. Ha pl. Witcher3-ban felrakom teljes képernyőre 1080p-ben, elmegy a monitor cigizni, és újraindul a gép. Valley benchmarkban ugyanez. Afterburnerben ha auto-ra van állítva a fan speed, 75celsiusos kimaxolja magát 99%ra és ugyanezt produkálja. Mi lehet a gond? Köszönöm.

Hulye kérdés, de a cpurol levetted a fóliát mielőtt a hűtőt ratetted? Amúgy ez nagyon ügytunik, hogy hőfok gond van esetleg szarul sikerült a pasztazas nem illeszkedik rendesen stb.
Vagy egyszerűen szar a táp es az előző konfignal bottleneck volt szoval nemtudott volna se így se úgy maxon menni a gép mivel valamelyik alkatrész visszafogta a másikat. Es mivel upgrade után ez megszunt így több energiát igényelne de mivel a táp nemtudja kiszolgalni lecsapja. Nem valami minőségi tap (már ha fsp es nem írtad el) mondjuk egy bővebb infó nem ártana silver? Bronze? Gold? Stb milyen proci?

1 Like

Természetesen le lett véve, boltban rakták össze. Fps hydro gold 550 táp, ryzen 3500x proci :smile: