Sziasztok!
Már nem tudom hova forduljak, gondoltam vagyunk itt annyian tud valaki segíteni.
Probléma röviden.
Vettem egy konfigot februárban, első héten minden rendben volt majd elszállt a videókártya. Warzone közben fekete kép vga ventillátorok 100%on pörögtek. Oké semmi pánik vga visszaküld. Majd visszakaptam szervizelés után majd játszottam szintén kb egy hét után ugyan ez a probléma. Aztán megint visszaküldtem. Ahol tesztelték egy héten keresztül ki se kapcsolták semmi baja a szerviz szerint. Beraktam a gépbe 5 perc után ugyan ez a probléma. Kártya felmelegszik, ventillátorok 100%-on pörögnek és semmi képet nem ad.
Két opció maga a konfiggal van baj, vagy a szerviz hazudik. Ennek kibogozásában szeretnék véleményt, segítséget kérni.
Gép:
Alaplap - Gigabyte Z490M gaming
Proci - I5-10600K 4.10GHz
VGA - Gigabyte GTX 1660s OC
Ram - HyperX 2X16 GB 3200MHz
SSD - PCIe Adata 1TB XPG SX8200
SSD - Kingston 120 GB (4 éves)
HDD - 3x1 TB Toshiba 7200 rpm (nem újak 4-6 évesek)
Táp - Mars Gaming Vulcano 750w silver full moduláris (1 éves, ez nem új)
Ház - Bitfenix Dawn TG
7 db 120x120mm ventillátor
Lehetséges, hogy a táp probléma? Szerviz azt mondta, látatlanban abban keresné a hibát.
Zárójeles infó a pcie vga kábel kb 30 centi, van ugye az egyik vége ami a tápba megy és van még 2x8pin (6+2). Ha a táphoz közelebbi pinekkel kötöm össze akkor azt írja ki hogy: please power down and connect the pcie power cable( s) for all graphics cards. Ha a másik végén található pineket dugom be elindul a gép de játék közben max 5 perc után kikapcsol.
Ki mit javasol? Esetleg volt valakinek hasonló problémája?
Köszi ha próbálsz segíteni
Archi