[VIDEO] Paródia videóim gyűjtőhelye

Sziasztok!
Egy hosszabb kihagyás után elkészült a negyedik paródia szerűségem, melyben Jani próbálja elmagyarázni Ariadne-nak, hogy miért illúzió az év vége.
Illetve @TheRealWormGod posztja alapján én is egyben szeretném összegyűjteni az általam készített paródiákat. :smiley: (régebbieket nem linkelem ide, ne legyen duplán a fórumon)
Eredet Paródia:

52 Likes

Neeeeeee :joy: Baszki, sírok :smiley: Hát ez valami embertelen jó :smiley:
Kipróbálom majd én is ezt a fajtát, ha neked nem gond @zeroice mert rohadtul tetszik :smiley:

4 Likes

Kibaszott jó! :smiley: Amikor megláttam, hogy a rajz is beleillik teljes mértékben akkor felsírtam. :smiley:

3 Likes

@TheRealWormGod Nyugodtan, kíváncsian várom :smiley: nem nézettség miatt csinálom ezeket, lényeg hogy a közösséget szórakoztassam :smiley:

@DanX27 Köszi :smiley: Január felirattal kicsit megszenvedtem :smiley:

2 Likes

Rotoszkóppal csináltad? :slight_smile: Annyira nem értek hozzá persze.Én inkább vágni szoktam a videókat effektezni ritkán mert nem vagyok belegyakorolva. :smiley:

Csak egy egyszerűbb maszkolást csináltam After Effectsben hogy ne látszódjon ahol eltakarja a keze :smiley:

1 Like

Értem értem. Tehát “ez csak egy illúzió”! :smiley:

2 Likes

Jani hangszíne kicsit olyan, mintha mindezt egy valós beszélgetésben, részegen magyarázná :joy: remekül megcsináltad, grat :smiley:

4 Likes

@zeroice A srácoknak is nagyon tetszett és Nessaj is látta :smiley:

11 Likes

Helló @zeroice! Ezek a paródiák eszméletlenül királyak! Remélem YouTube nem nyaggat a copyright miatt, mert hihetetlenül viccesek a videóid! :joy:

1 Like

Király lett. Erre is el tudnék vmit képzelni

1 Like

@DanX27 Király :smiley: köszi hogy tweetelted :smiley:

@Dzsorni Köszönöm :smiley: Egyedül a Pókemberes videót nem claimelte be, (valószínű a rövid ismétlődő jelenet miatt) a többire mind írja hogy szerzői joggal védett tartalom van benne, de leszedetni nem akarja :slight_smile:

@vab88l Köszi. majd lehet meglesem mit tudok kihozni belőle, most jelenleg egy másik paródián ügyködöm :slight_smile:

3 Likes

Szívesen. :slight_smile: Erről tudniuk kellet a srácoknak és rajtuk keresztül a többieknek! :smiley: Ez nekem például nagyon betalált most. Egyre jobbak. :slight_smile:

2 Likes

Na, zsír, hogy legalább pókembert békénhagyta akkor. De tényleg kegyetlenül jók, ritkán látni ennyire vicces dolgokat YT-on :joy: Hihetetlenül jó érzéked van ezekhez a paródiákhoz :wink:

2 Likes

Csak gratulálni tudok! :slight_smile:

A a pirospirula forum nevében is köszönöm hogy betetted ide a videót. :slight_smile: Ha ezt te viccesnek találod akkor sajnos nagy a baj.Semmi nevetségest nem tudnék erre biztosan ezzel csak én vagyok így.Alex Jones egy sz.ralak, szóval ha belőle lesz paródia, abban én is benne vagyok.

Sziasztok!

Ezzel a videóval egy kicsit elégedetlen vagyok, mert nem úgy sikerült ahogy terveztem. Már egy hete próbálom úgy feltölteni hogy minél kevesebbet vágjak ki belőle, de sajnos a 9 percet kénytelen voltam kb 4 percre szűkíteni, mert egyes jelenetek miatt a Youtube letiltotta az egész Világon…
Legalább háromszor kellett újravágnom, mert mindig valamibe belekötött. Na de nem baj sikerült úgy összeállítani nektek hogy a lényeg megmaradjon. :smiley:

Remélem azért így is sikerült mosolyt csalnom az arcotokra, szép hétvégét mindenkinek! :slight_smile:

20 Likes

Nem lehet szavakba önteni mennyira kibaszott kurva jó! :smiley:
Esetleg Vimeo-ra próbáld meg feltölteni a 9 perceset. :slight_smile: Nekem oda engedett feltölteni egy olyan anyagot amit a Youtube 2 másodpercéért is letiltotta mindenhol. :smiley:

4 Likes

Köszönöm az elismerő szavakat :smiley:
Lehet az lesz, héten valamikor lehet meg is csinálom, a többi kivágott jelenetben leginkább más tartalomgyártók szerepelnek például Paplovag japán tolmácsként, csak az a jelenet is kb 2 perc és az már nem tetszett a Youtube-nak :smiley:

5 Likes

Hatalmas :smiley: Nagyon tetszik :smiley: knokkos rendszámért jar a +pont :smile:

6 Likes