Videokártya csere (1060 3gb)


Az alábbi számítógépem lenne 160 ezer forintnyi keretem van videokártyára. Egy olyat szeretnék amit nem kell cserélni a következő 2-3 évben és teljesen jó játékra. A 2* 8gb ram.
Szemely szerint nem értek a technikai részéhez, ha valami más adat szükséges lenne kérlek írjátok le hol találom.

Előre is köszönöm

Hát még a tápegység pontos típusa valószínűleg nem ártana, de i5-6400 eléggé korlátozó tényező lesz.

Ha mást nem akarsz cserélni a gépben, akkor GTX1660S-nél nagyobb kártyára per pillanat nem ruháznék be.

4 Likes

Gondolkozz el azon hogy inkább ezt így eladod és új gépet építesz , proci gyenge egy combosabb kártyához ma már a 4 mag kevésnek bizonyul jövőt nézve meg főleg, táp kérdéses valszeg az is cserés . Új proci hoz új alaplap kell , ryzenes konfognál pedig ram is cserés mert ez ha jól látam kb 2100Mhz környéke de intel téren is érdemes magasabb órajelűt választani . Szóval ha olyan gépet szeretnél amihez nem kell pár évig hozzányúlni akkor egy komplett új gép lenne hosszútávon a legjobb befektetés.

2 Likes

Köszönöm a válaszokat. Ha 300-400 ezret kitudok sajtolni magamból abból érdemes neki állni egy új gépnek ? (következő 2-3 évre) Gépházat is cseréljem le?

Célszerű , bár ha jól szellőző fajta akkor nem muszály . Ennyiből már nagyon jó gépet lehet össze rakni a build ajánlóban nagyon jó konfigok vannak :smiley:

2 Likes

Abból már bőven. Az említett build ajánló:

Jelenleg - egy ideje - Intelt nem éri meg venni high end alatt. Ha most zárt elejű házad van, akkor az is cserés. De az eladás szempontjából is lehet jobb, ha eleve egyben válsz meg a mostani konfigtól.

Rendelni, pedig nem muszáj egy helyről, a PCX például hozott alkatrészekből is vállal építést. Erős a gyanúm, hogy minden városban van hasonló számítástechnikai üzlet.

1 Like