Videós barátnők és nyilvánosságuk

Nagyon sok videósról lehet tudni, hogy van barátnője, de úgy titkolja ahogy csak tudja - érthető módon…de mostanában Zsozeatya1-2 videójában szerepel a barátnője és elgondolkodtam, hogy most akkor ő nem tart-e ennek a következményeitől? mi erről a véleményetek?

3 Likes

Engem tokre a gameplayek erdekelnek nem az esetleges eyecandy ami nem is relevans a tartalom szempontjabol egyebkent.

2 Likes

Colombo felesége is on :slight_smile: Amúgy nem gondolom, hogy “következmények” a probléma, szerintem mindenkinek egyéni preferencia, hogy akar-e szerepelni youtube-on vagy köszöni, nem kér belőle…

3 Likes

persze, engem is, csak azért vannak az esetleges nem annyira kedves nézők, akik rákaphatnak erre… vagyis eddig azt gondoltam, hogy azért nem mutogatják :stuck_out_tongue:

Nekem sokkal szimpatikusabbak azok akik nem videóznak barátnővel… Pl Siriusnak is a csatorna elindulása előtt óta már ugyan az a barátnője sőt már jegyese, mégsem rakta ki ország világ elé. Nekem pl Zsozénál ez kicsit ilyen clickbaites érzést hoz… Mert azért valljuk be mindenkit érdekel hogy na vajon milyen csaja lehet xy-nak és rögtön rákattint… A másik meg hogy szerintem sok videós nem akarja hogy a barátnőjét is felismerjék mindenhol, főleg ha szakítanak.

1 Like

Én csak simán nem tudom hova rakni ezt Zsozéval…Radics Peti is csinált videót a párjával, de neki is el volt takarva az arca, szóval így is lehet. Gondolom hogy azért nem szerepeltetik őket, hogy ne ismerjék fel őket meg minden, pont ezért nem értem. :confused:

1 Like

Zsozé nem tart ettől kb hónaponta szakítanak, aztán 1-2 hét múlva megint együtt vannak…egyébként szerintem érthető ha titkolják a videósok a párjuk kilétét. Mivel ha sokáig is ha rövid ideig maradnak együtt, szeretnék ha a rajongók nem zaklatnák a barátnőjüket. Na meg persze ott van az is, hogy maga a barátnő nemszeretne nyilvánosan szerepleni. :slight_smile:

1 Like

Sziasztok.
Szerintem vannak olyan dolgok amik a Youtube-os emberek magánszférája. Ilyen dolog pl a párjuk is. Emlékeztek az egyik Happy Hour-ben Jani mondta hogy valaki megkereste a barátnőjét a Facebook-on. Majd megkérdezte tőle hogy milyen konfig-őt ajánlana neki. Milyen dolog ez. Ha valamiért rajong az nem gond. De mikor már a hozzátartozóit “zaklatjàk” hülyeségekkel az már gáz. Szerintem ezért is nem mutatják meg a párjukat. Maradjon nekünk továbbra is titok. WeAreTheVr

1 Like

ehhez mondjuk nagyon zavaros agy kell :smiley:

1 Like

ez jó durva :open_mouth: persze jogos, de én nem is erre gondoltam, hogy mutassák be őket:)