Visszatér a classic H1Z1!

Üdv mindenkinek!

Ügye mindenki ismeri a H1Z1-et, mind a Just Survive részét, és a King of the Kill részét is (ezek rebrandelve lettek az előbbi simán Just Survive-ra, az utóbbi pedig H1Z1-re, én most a BR részéről azaz a H1Z1-ről fogok beszélni). Tehát a H1Z1 elkezdett haldokolni, amikor a Daybreak Games fokozatosan rontotta a játékot az “újitásokkal”, főleg úgy, hogy közben jött a PUBG, a Fornite, meg az Apex Legends.

Szóval já, a játék nem állt jól egyáltalán. Volt meg egy kis utsó nagyobb kiemelkedése, amikor kiadták PS4-re a H1Z1-et, de az is szépen elment.

Na, de ezen a héten (vagy valamikor a közelmúltban) bejelentették, hogy a Daybreak átadja a játékot a NantG-nak (egy számomra eddig ismeretlen studió), és megígértek, hogy visszafogják hozni a H1Z1:KotK-t, Z1 Battle Royale néven. Ez azt jelenti, hogy a fegyver mechanikák, a mozgás, és a régi világ és environmenteket visszarakják a játékba, még amik jók voltak.

E hír hallatán, egész sokan elkezdtek újra játszani a Z1-el, (még e hónap hatodik napján 18 órakor csak 810 ember játszott a játékkal, de 20 órakor, már 12.731-en.)

Ti ki fogjátok próbálni az “új” Z1-et?

2 kedvelés

simán, én úgy készültem fel pubg-re ps4en hogy előtte h1z1-eztem nagyon sokat, csak hát egy idő után túl egyszerű lett, ha hoznak bele olyan újításokat amik tényleg jobbá teszik a játékot vagyis kicsit nehezebbé is akkor lehet újra letöltöm :slight_smile:

1 kedvelés