VR Box?

Kérdés egyszerű. Valakinek van? Ér 5000 forintot?
Vélemények?

Vagy más 10-15K-s VR szemüvegről vélemény?

Szia! Nekem van VR BOX-om. Én is hasonló áron vettem, nekem még úgy is megérte, hogy a hozzájáró kis gamepadot nem tudom használni hozzá (iOS és Android kompatibilis, nekem meg Lumia van). Nagyon sok 360-as és Sztereoscopikus videó van fent Youtube-on amikkel lehet tesztelni és használni, de az igazi sava-borsa az egésznek a támogatott OS-es telefonokkal a játékok. Egy egyszerű autóversenyt próbáltam ki (fejdöntögetős irányítás) és nekem nagyon tetszett. Hozzá kell tennem, hogy soha nem próbáltam előtte ilyet így én csak így tudok róla nyilatkozni. Kb 1/2 éve van meg hetente 1-2 alkalommal előkapom, elszórakozok vele és ennyi. De ha komolyabb cuccra vágysz mint a 360 vagy a sztereoscopikus videó akkor nézelődj árban és minőségben fentebb. Nekem megért annyit, de ha van rá módod, havernál vagy valahol máshol próbáld ki.

1 Like

Telekomnál, Mediamarktban stb. menj el akár többször is és ott játszadozz Gear VR-al szerintem. Pár ezrest megérhet ugyan egy VR BOX de ezek az olcsóbb megoldások a telefon saját belső giroszkópját használják ami nem túl pontos, nem hozza azt az élményt. Lehet, hogy csalódás lesz pedig a minőségibb VR megéri. A Gear VR nagyon pontos de csak akkor érdemes megvenni ha van S7-S8 telód hozzá. Én 1-2 hónap alatt untam meg teljesen. Igaz csak sima BT gamepaddal használtam a jelenleg hozzá adott controllerrel biztosan jobb valamivel.
Szóval úgy meguntam a Geart, hogy elbizonytalanodtam kell e nekem Rift egyáltalán. Aztán úgy alakult, hogy hárman elmentünk valahová kipróbálni a Vive-ot. Na 1 hét múlva már vettem is a Riftet, ez kb. 4 hónapja volt azóta nem nagyon volt nap, hogy ne használtam volna :slight_smile:
Szóval, szerintem gyűjts egy Riftre (és egy hozzá alkalmas PC-re) akkor is ha még 1-2 év kell, megéri.

Ha megoldható, akkor Pl: Aliexpress-en rendelj egyet. kb 10$

Az a baj hogy Honor 8 -am van amiben csak gyorsulásmérő van de giroszkóp nincs és nem hiszem hogy működne e így. Ezért olyan kéne aminek önálló kijelzője van.

Akkor ha nincs megfelelő PC-d az Oculus Go lehet számodra a megfelelő. Igaz pár ezer Ft-nál azért jóval több lesz de ugyanazt a minőséget adja (vagy jobbat) mint a Gear VR S7 telefonnal. És ha jól emlékszem 2 controllere is lesz. Nem tudom mikor lesz kapható, talán jövő tavasszal.

1 Like

Lenne Oculus Rift-hez gépem. Pénzem nincs rá. 200k Sok azért egy átlag embernek. (úgy hogy nem iszok nem dohányzok nem kávézok).
I7 6700
16GB RAM
GTX 1070

140 körül van jelenleg a Rift + Touch egyben. Ez sem kevés tudom de ha ilyen jó a PC-d akkor semmiképp se a Go-t vegyed. Arra csak olyan játékok lesznek mint amik mobilra is vannak. Én a DK2 óta (nem volt olyanom sem de akkor már nem volt érdemes azt venni) vártam, hogy megvehessem a sajátomat. Sok idő volt de csak eltelt. Tegyél félre ahogy tudsz némi pénzt és ha 1 év akkor 1 év de meglesz. Amúgy valaki kínált használt HTC Vive-ot itt a fórumon 100-ért nemrég.