VR játék streamelése mobilra / Mobile VR Headset

Sziasztok!

Vásároltam egy Trust GXT720-as Mobil VR Headsetet a Nokia 8 as telefonom mellé mivel elég jó 2Ks kijelzője van. Kivnáncsi voltam milyen élmény milyen tartalom jár ehhez…
Hamar rájöttem hogy kitudom stremelni a VR PC és játékot a mobil kijelzőére és igy amolyan “paraszt VR” hatást érhetek el. Na most elakdatam abba kérnék segitségetn hogy tudom én ezt értelmesen beállítani mert vagy elindul vagy nem.

Erről nenne szó:Hogy konkrét is legyek A TRINUS és RIFTCAT szofverekkel probálozok. Azt szeretném hogy a Geforce Experiens SHIELD-el kistreameljem a vr gamet mobilra igy akár 4K-t is tudok mobilon VR játszani . Láttam egy videot amin a MOONLIGHT alkalmazással összekötve valahogy müködik a dolog de az istenért nem akar nekem müködni.

Ha valaki probálkozott vagy csinált hasonlot létszi segitsetek, köszi

Nekem annó mikor a kezembe jutott egy ilyen mobil VR-os cucc akkor csak annyi volt hogy letöltöttem telefonra meg gépre a trinust a telefont párosítottam USB-n keresztül és utána működött a dolog. De mivel nem volt olyan élmény mint pl. a HTC-vel egyből tovább adtam rajta.

Azt nem írtad hogyan próbálkoztál, de a moonlight lényege, hogy wifivel nyomassad, mert kábelon nem megy a gamestream, ha jól emlékszem( ha a trinusban a moonlight stream van beállítva). A geforce experience ben legyen összepárosítva a telefonod a géppel shield eszköszként. A trinus csak windowed, vagy windowed fullscreen esetén tud képet küldeni, úgyhogy a játék arra legyen beállítva. Amúgy nem egy nagy durranás a dolog, sőt nem is tökéletes. Arról nem beszélve, hogy elég combos telefon kell ahoz, hogy jó minőségben menjen. Annó a galaxy s5-tel is le kellett butítani a stream minőségét, hogy bírja normálisan. Kipróbáltam asszony s6 edge-ével az ippen’ hogy bírta 1080p ben jó minőséggel, de még ott is voltak latency gondok ami nem jó vrban, szétmegy a fejed tőle. Arról nem is beszélve, hogy 0 positional tracking stb, bohóckodni jó, másra nem, és a telón is 20p után tojást lehet sütni.

Hát igen nem is várom el ugyanazt az élményt egyrészt sajnos a látoszöge nem olyan de alapvetöne ennyi pénzért ez a megoldás nem rossz másrészt meg ponazért akarom kisztrimelni a telepnra hogy meglegyen a megfelelő FPS is és igy már a jó kijelzővel és lagmentesen egész jó lehet hogy eldöntsem kell e nekem egy HTV vive

Kösz a tippet kipróbálom ezt a windows/wifi cuccot eddig usb-én keresztül nyomtam amúgy lehet az volt a gond. A headraking nem nagyon akakr müködni de azt mondjuk egy másik alakamazzásal még meg lehet oldani. De avideón az is müködik a srácnak. Nokia 8 -am van ami azért nem egy gyenge teló nekem gond nélkül ki stremaelte a sima ful HD képet lag mentesen. Nyilván nem várok el HTCvive minőséget de volt már oculus a fejemen és az olyan volt mintha szunyoghálón át nézném de ogy telefonnal elég szép a kép. Bóhóckodni egyenlőre jó lesz.