TheVR Fórum

VR Treadmill futópad (OMNI ; KAT stb . )

Sziasztok

első sorban azért hoztam létre ezt a topicot hogy olyan személyek akiknek van valami ilyen eszköze információval szolgáljanak olyannak aki tervez ilyet venni.

Tapasztalatok , megéri-e ?
hol szerezte be?
hogyan?

Szerintem ez max olyannak éri meg, akinek annyi pénze van, hogy már nem tudja, hogy mire költse.
1500 dollár+27%áfa+postaköltség szerintem rengeteg.
Sajna valljuk be azért nem bővelkedik a VR gaming piac rengeteg jó címmel, amiben ezt ki is lehetne használni szvsz. Persze van pár jó game, de ekkora befektetést szerintem nem ér meg.
Ha mondjuk legalább minden második játéknak lenne VR támogatása is ezentúl, még talán elgondolkodnék a riftemhez egy ilyen jószágra, de így kizárt :smiley: És nem… A vorpx meg a hasonló programok nem igazán számítanak VR támogatásnak nekem :smiley:

Jogos. Ezt én is így látom, bár őszintén szólva kíváncsi lennék az élményre milyen egy ilyenbe játszani. Nem ismersz esetleg olyan helyet M.o-n ahol van ilyen s ki lehet próbálni?

Passzolom, megmondom őszintén nem is néztem soha :smiley:
A CV1 es riftet nemsokkal a magyarországi megjelenés után megvettem, szóval nem nézegettem, hogy hol lehet nyilvánosan VR-t kipróbálni stb.

OK thx. vr-om nekem is van , engem csak ezek a VR Treadmill futópad OMNI ; KAT stb . kipróbálása érdekelne, de úgy látom nem nagyon van senkinek.

Ha pesti vagy érdemes lehet írni a VR vidámpakrnak, hátha van nekik valamelyik.

óó köszi. Nem vagyok Pesti de néha járok arra, köszi a tippet.

A Vr Magyarország facebook csoportban ha jól emlékszem van valakinek! Legalábbis azt írta hogy nagyon nem éri meg