War Thunder vagy World of Warplanes?


#1

Melyik jatekot preferaljatok es miert?

  • War Thunder
  • World of Warplanes
  • Tartozkodom

0 egyedi szavazat


#2

Hali Ilyen kevesen játszanak a Vr fannok a War Thunder ingyenes játékkal?


#3

Ha többen játszanának akkor már lenne TheVR klán is :smiley:


#4

Én 2013-óta játszom a War Thunderrel. És annak is a realisztikus részével, meg mostanában kicsit többet szimulátorozok is. A grafikája nagyon szép. Persze ezt a játékot is lehet szidni, nem is olyan könnyű, meg azért sem ha nem vagy prémium soha nem érsz el értelmes fejlesztési sebességet. Na meg valószínűleg a 20 év alattiak nem erre vágynak, hanem a pörgős és felkapott trendi játékokat kedvelik jobban.


#5

Szia.

Én is játszók kb fel éve a wt-vel realisztikus harckocsi modban az oroszokkal. VI rangot fejelsztem. De nagyon nehéz. Meg nem lettem soha premium, de nem is szeretnek fizetni érte. Lassan fejlesztgetem jatszogatok, várom mindig az új tankok kifejlesztését aztán mindig csalódok, és egyre többször veszek észre csalás gyanús helyzetet. Pl: elnyomok egy pénz szorzót az biztos hogy semmit nem tudok elérni, meg egy foglalást sem. Egyből kilonek kb meg a kezdőpobtnal. Valami Figyelő biztos van ami jobb játékosokkal rak össze ilyenkor.
Neked mi az észrevételed? Hol tartasz?


#6

Van valami hasonló tapasztalt ?


#7

Szia, mostanában keveset játszom, a bónusz szorzóknál inkább pszichésen nem tudsz nyerni, mert nagyon akarsz, meggondolatlan vagy:) Aztán vannak azok ahol többet kell nyerni, na azt is csak csapatban érdemes. Nekem inkább a repülők vannak végig húzva ( Jetek), amerikai ágon bár a tankoknál már az V. nél vagyok. Nézegettem Azmoékat, meg Greget, Boczmát, de ők árkádban vannak, az meg nem olyan izgis:)