TheVR Fórum

Warframe

Remek kis Free To Play “Ninjon” játék, ahol űrninjákkal hajthatunk végre mindenféle feladatot és gyűjtögethetünk jobbnál jobb cuccokat. Sajnos a fejlesztők nagyon nyomatják a Pay To Win részt, de ha nem akarsz egy fillért sem költeni a játékra akkor is nagyon élvezetes tud lenni és ahhoz képest, hogy FTP játék szerintem rohadt jól néz ki!
https://warframe.com/landing

6 Likes

:’( niiiincs crossplaaaaay :’(

Aki szeretne vegyen fel friendlistre, a nevem chiliosjack de még csak nem rég kezdtem :smiley:

Szia! milyen platformon vagy? Én pc-n játszom vele.

1 Like

Pc, de nem igazán játszom vele, nem jött be hosszútávon :confused:

Okés , sokan hagyják el az én körömből is :v:

1 Like

Én tolom már egy ideje de egyedül unalmas szóval csak ritkán…
De ha van társaság akkor szívesen játszom vele.
Ha gondoljátok vegyetek fel GFSX (PC)

Imádom a game-t, de sajnos több, mint fél éve nem tudtam játszani vele… :frowning: A pay to win ellenére, ha eleget, és okosan farmolsz, plusz jól üzletelsz, hamar felturbózhatod magadat :smiley:
WF :heart:

3 Likes

Holnap folyamán megkereslek játékon belül, de ha gyorsabb leszel mint én nicknév: SworksHUN

1 Like

Eddig kb 720 órát öltem eddig bele, lehet érte fizetni ( legalább támogatjuk a kiadót) de nálam az egyetlen olyan játék ahol ténylegesen nem kell fizetned érte max grind-olsz mint állat.Skinek színek és egy két dolog kivételével tényleg ingyenes. Tradelni nem nagyon szoktam mert nem szeretem az add oda 2 platért mert nekem kell azonnal mentalitást. Én nekem még onnan lett még platinumom ,hogy ajándékba kaptam 20 fontos steam kártyát még anno.(sokat segített). Én mondjuk annyira nem érzem rajta p2w dolgot.
Ninjas Play Free

2 Likes

Sziasztok! Szerintem egyáltalán nem Pay to win a játék, de ez saját vélemény. Mit gondoltok az új mapról amit most jelentettek be a Tennocon-on? Hát eddig is állat volt a játék, de ezzel az újítással… :smiley: Én nagyon várom. Nektek mi a véleményetek? És ha gondoljátok megtaláltok Xerathnar néven a játékba.

Szép napot mindenkinek!

2 Likes

Szia! Először is üdv itt a fórumon Tenno! (látom most regisztráltál) :+1:

Körülbelül 5x néztem meg a trailert, (de legjobban a Sacrifice Teaser keltette fel az érdeklődésem)én nagyon várom már ,elég komoly frissítésnek néz ki és szerintem ideje volt. Eléggé openworld hangulata lett . Remélem a Sentient vonalat is tovább fogják vinni.Mostanában eléggé komolyan frissítik a játékot, Harrow frame ,visszajött a Rhino, Mag Prime és egy csomó prime fegyver amik eddig hiányoztak nekem.
Egy félelmem van azért, hogy megemelik a gépigényt.Nemrég ismerősömnél rátudtam nézni milyen is a játék OP beállítások mellett,na a föld rework-jén besírtam milyen szép lett(én 1280x720-ba játszok).Sajnos nálam laptopon 15-30-s fps droppokat csinál ha a földön csinálok valamit , a Harrow quest alatt konkrétan 5 fps-re zuhant be amikor beérkeztem a bolygóra( de a hiba az én gépemben van)
És igen szinte az egyetlen olyan játék ami tényleg nem pay to win, vehetsz rendes pénzért szép prime szettet az elején , de játéktudásod az nem lesz.Void Mot mapon egy golyó és fekszel ha nincs tudásod .

1 Like

Igen lehetsz te bármilyen warframel, ha nem figyelsz, nem tudsz játszani, de feszítesz az új prime-al…:smiley: hát nem kell ahhoz void, elég bármilyen nagyobb szintű küldi. Én full grafon játszok vele, a földön egy-egy helyen nekem is leesik 50 és 40 közé az fps de hál istennek nem annyira zavaró. Abban lehet igazad van h valószínűleg emelkedni fog a gépigény, de ez már várható volt. Én történetileg jól levagyok maradva, 2 éve játszok kb, de voltak kihagyások más játék stb így kezdhetem szinte előröl :smiley: Tanulás is on!

1 Like

Hali. :slight_smile: Én elég sokat játszok mostanában a játékkal. Jelenleg 3 max szintű warframe-em van és egy ami most 23. Nekem a játék nagyon tetszik. Ha esetleg gondoljátok ugyan így Dvidar25 néven megtaláltok. :wink:

Sziasztok srácok!

Láttam az új map bejelentését és nagyon érdekesnek ígérkezik. Ha jól emlékszem 3 éve kezdtem el magával a játékkal foglalkozni, játszani. Egy karakterem van(Volt) ami vagy 3-4 szer lett újra formázva. Újra el szeretném kezdeni a játékot de bőven van lemaradásom benne, ha gondoljátok miszivo néven megtaláltok. Addig is GlHf

Na örülök ha tetszik. Dvidar 25 küldtem barát felkérést és Miszivo akkor küldök neked is, ha bármi van amiben tudok, szívesen segítek :slight_smile:

1 Like

Sziasztok @Dvidar25 @miszivo küldök én is nektek felkérést, és ha fenn vagyok, és kell segítség valamiben nekem is szólhattok.

1 Like

Jól van :slight_smile: milyen szintű vagy te ? Csak hogy tudjam esetleg mennyire vagyok lemaradva :smiley:

Mastery Rank 19-20 között jelenleg .

1 Like

:dizzy_face: az komoly nekem jelenleg 6 :smiley: