Wayteq navigációs rendszer frissítése

Sziasztok, szüleim sikeresen vásároltak egy WayteQ x985BT navigációs készüléket amit le szeretnék frissíteni. Most jelenleg i go primo rendszer van rajta (9.6.2.209584 verziószámmal ellátott) . Amiket néztem torrenten az mind csak sima igo és nem primo , primot csak kamionos változatban találtam. Azt olvastam hogy elvileg nem kell telepíteni semmit csak fájlokat másolni- felülírni. Lehetséges az igo primo fájljait felülírni sima igo-val (vagy igo here-el) ?
válaszokat előre is köszönöm

Szia!
Térképet szeretnél cserélni, vagy az egész programot? A kamionos Primo csak annyiban kamionos, hogy hozzá lehet adni kamionos profilt, és tudja a korlátozásokat, de lehet használni sima személyautós navigációnak is.

1 kedvelés

@kisparokas
térképet szeretnék cserélni\frissíteni rajta ,nekem a program megfelelő lenne csak találjak hozzá legalább évente 1-2 frissítést hogy benne legyenek az új utak körforgalmak stb.
ncore-on nézegettem eddig hozzá verziókat csak azt nem tudtam hogy a kamionos primo-t lehet sima személyautóként is használni :slight_smile:

1 kedvelés

Ha elég a térkép, akkor többféle lehetőséged van. Én a Here térképeket szoktam felrakni GPS-re, Édesapám ezzel kamionozik, nem panaszkodik rá, maximum a nagyon új helyek nincsenek rajta.
Leírást pedig találsz az adott oldalon, hogy melyik fájlt melyik mappába kell tenni! :slight_smile:
Viszont, ha ezzel készen vagy, akkor nem árt a config.cfg ZIP-et cserélni frissre, mert ha ez nem történik meg, akkor nem lesznek POI-k a térképen!

1 kedvelés

Igen ezt néztem is a leírásban odaírják hogy melyik elemeket mappákba kell bemásolni milyen fájl kiterjesztésűek stb stb.
akkor ezek szerint én a primo fájljait felülírhatom here frissítésekkel is ugye ?! :slight_smile:

1 kedvelés

Igen, a régi térképfájlokat, és a hozzá tartozókat kitörölheted, és mehetnek a helyére az újak! :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm szépen a segítséget

1 kedvelés

Nagyon szívesen! Ha valami probléma adódna a témával kapcsolatban, nyugodtan írj privátban is! :slight_smile:

1 kedvelés

@VizesNinjonKovacs