We Need to Go Deeper

Szerintem lehetne egy nagyon jó streamet csinálni erről a játékról, akár csak Jani, Pisti és +2 vagy akár +4 ninjon is csatlakozhatna, attól függ hogy melyik hajóval mentek. Olcsó kis Indie játék, még bőven fejlesztés alatt. Tény még csak 2 hajó, meg talán 5-6 “zóna” van a játékban még, de egy ‘menet’ általában fél óra, de akár lehet végtelen is, hisz a játék sose ér végett, hisz a cél mindnél mélyebbre jutni, de egyértelműen egyre erősebb lények jönnek, egyre többen, és vannak bossok is minden zóna végén. (persze ha szerencsés a kapitány akkor találhat kikerülő utat a sziklák között.

A játékban egy tengeralattjárót irányítunk, mely 3-4 szintes (van egy kicsi és egy nagyobb hajó), több légmentesen záródó kabinnal (ami fontos lehet ha befolyik a víz) A föbb posztok a játékban a kapitány (értelemszerűen vezeti a hajót), lövész (ugye a legfontosabb poszt, lehetőleg jól célzó legyen hisz a lövedék fogyó cikk), opcionálisan egy töltő aki folyamatosan utánpótolja a torpedókat, hisz nincs auto load. Technikus aki elsősorban a gépházban tevékenykedik, eldönti éppen hova kell az energiát irányítani, illetve ha sérül a hajó akkor javít, vagy ha egy lény megszállja a hajót akkor megvédi a legénység többi tagját aki talán éppen elfoglalt hogy meneküljön a hajóval, vagy hogy lőjjön.
Ezen felül extra legénység végezhet bármilyen feladatot. A nagy hajóban 2 löveg van, így az extra 2 pozíció.
A gépházban lehet beállítani hogy a rendelkezésre álló energia mit tápláljon. A hajó sebbességét, a löveg egyszerre betölthető torpedóinak a számát, pajzs (1 ütést tud kivédeni majd egy ideig tölt), illetve a külső világítás is extra 1 energia, ami az Infected Depths zónában kötelező, mert nélküle vakon vezetés és lövés van, illetve van egy vészkapcsoló amit megnyomva egy erős áramlökést küld a hajó köré ami megöl minden lényt a hajó körül, de egy időre lebénítja a hajót teljesen.

A játékban találhatóak vízalatti barlangok, melyeknél meglehet állni a hajóval és kiszálni. Ezeknél általában hajó fejlesztések, kézi fegyverek (a játékos maga tarthat magánál 1-2 eszközt, ami lehet villáskulcs ami javíításra szolgál, medkit, illetve pisztolytól kezdve a bárdig minden), illetve egyedi ruházat. (persze a barlang se veszélytelen hely). Gyógyulni pedig az ágyba fekve lehet, illetve az esetlegesen elkapott betegséget is ott lehet kigyógyítani.

4 kedvelés

Szia Lixon1!
Neked megvan a játék, esetleg játszol még vele?

Szia! Megvan igen. Nem játszok vele mert azóta se találtam senkit akit érekelne a játék.

Akkor ha gondolod, kapsz magad mellé egy gépészt :smiley: Lenne kedved hozzá? Tapasztalatom szerint már 2 ember is elég elbicegni mélyebbre.

Lenne persze. :smiley: Hogy mikor azt nem tudom, de majd meglátjuk.

Ha gondolod jelölj be, tényleg nagyon kevés a magyar játékos, alig vannak páran :\ Én nevem Steamen: Misterbates the Kraken
Tényleg ez az a játék, ahol a megfelelő kommunkáció fontos a csapatösszhanghoz és a maximális fun miatt. :smiley: Jelölj majd be, és nyomjuk, én meg továbbra sem adom fel, szerzek még magyarokat. :slight_smile: De úgy érzem, ketten egyenlőre elegendőek vagyunk egy expedícióhoz.

1 kedvelés