Win 10 nincs hang


#1

Sziasztok!

A következő lenne a gond, tegnap éjjel firssült a Windows 10-em, és azután kikapcsoltam a gépet. És ma délután bekapcsoltam és arra lettem figyelmes, hogy nincs hang. Nézzem hát ha a fejhallgatóm a rossz, az jó volt oké. Megnézzem hát ha rosszul van bedugva a jack csatlakozó, az is jó, bedugtam egyik másik jack portba akkor (a gépemen 2db jack port van) ott se volt jó. Akkor nyomtam egy újrainditást, úgyszintén semmit. Megpróbáltam azt is hogy bementem az eszközkezelőbe és ott kitörölni a drivert. Kitöröltem újrainditottam de a win nem rakta újra drivert. Csak ez a driver audio van most jelenleg: SyncMaster (nvidia high definition ). De nem hallok semmilyen hangot. Akkor mondom jó újra rakom a Windowst. Azt se hozott semmi erdeményt, csak ez a audio driver van, amit elöbb irtam le. Töltöttem le egy audio drivert de azt meg semmibe veszi vagy nem tudom.
Szóval segitséget szeretnék kérni hát ha van valami jó ötlet ami be is válhat


#2

Menj fel googlebe, és keresd meg az alaplapodat a gyártó oldalán, és a support résznél töltsd le azt a hang drivert, ami van az alaplapodnak ajánlva a gyártótól. Ez valószínűleg megoldja, ha nem, akkor próbálkozunk még.


#3

Letöltöttem de még mindig semmi. Viszont valami hiba van vele mert ki irja, de hiba elháritova nem tudtam megoldani, és nincs ötletem hogyan lehetne megoldani, ehhez valami tipp?itt a kép:


#4

A jó hangkimenet van neki kiválasztva? Ki próbálnék valami usb-s headsetet vagy hangkártyát a teszt kedvéért.


#5

A biztonság kedvéért azért meg kérdezem. Nézted hogy melyik lejátszóeszköz van kiválasztva? :

Nálam a videokártya frissítésnél mindig el állítja, hátha neked is variált valamit netán.