Win 11 defender hiba

Üdv.
Rászántam magam, hogy vettem egy Win11 pro-t, mert hát csak fejlődni kell. Nagyon sokmindenben javult a cucc a kiadás óta. Viszont, a defender hibát nem sikerült még javítaniuk. Minden zöld a defenderben, no hiba, viszont a tray ikonon felkiáltójel van. Volt kiadáskor egy powershelles parancs, ami ezt rendbetette, most viszont nem működik. ötlet? Kibaszottul idegesít, hogy felkiáltójel van az ikonon.

örök hiba :weary:

örülj neki, hogy csak ez.

munkahelyi gépeken erre az ótvar, mocsok, szutyok… cseréltek mindent is.
Használhatatlan.
Az én gépemen 3 frissítéssel ezelőttitől nem lehet állítani a fényerőt. Kollégámén, csak a monitoros, hdmi hangszóró szól. Másikén folyamat meghal a távoli asztal. Mindhármunknál ugyanaz a config és win(fos)11 variáció és mindhárom eltérő f…szságokat produkál.

Válts vissza 10re, mert itt még lesznek csodák.
Még 2 évig felejtős ez a hányadék -.-

4 kedvelés

Alapvetően rengeteget javult a kiadás óta. Konktétan az összes studio progi kifogástalanul fut, pedig azok furfangosak szoktak lenni. Néhány fájl assziciációs gondja van még, nem lehet hozzátendelni progikat fájlokhoz, meg ez a defender gond.

Hát én elhiszem hogy sok minden javult, de pont hogy apróságok meg létfontosságú dolgok javítása nem megy. Egy kö*sög defenderről beszélünk. És képtelenek kijavítani. De amúgy ha vissza emlékszünk a windows10-el is volt hiba bőven. Én nem frissítettem még eleve egy 1600x-em van arra nem megy fel, de idővel a kis b450-es lapba veszek egy újabb CPU-t

2 kedvelés

Én akkor frissítem a gépeket itthon, amikor muszáj lesz, vagy valami elképesztő csoda történik. (8700k, 3600, meg két noti, amiből az egyiken lehetne 10, de megfelel a 8.1 is arra amire használom, nincs kedvem újra “belakni”)

A win10 egy rakás sz*r volt, használhatatlan fos, mikor kijött, és nagyon sok évig szintén. Talán 4-5 éve használom? (2015-ben jelent meg először) Ha lett volna szükséges, még ma is a Win 7-et használnám, vagy az XP-t. :smiley:

2 kedvelés

Érdekes amúgy el lehet szokni a Driverezéstől. Énis mindig úgy emlékszem vissza milyen jó votl a windows 7. De amikor újra kell rakni egy notebook-ot és windows 7 kerül rá… fhuuu… Mire elő keresed a wifi meg külön LAN drivert az egy szívás. Elfejtettem hogy win 7-en bedugsz egy usb-s egeret és az sem megy mindig egybúl kell egy kis idő mire felismeri.

1 kedvelés

Persze. :slight_smile: Én sem szívesen szívnék notikkal, meg Win7-el, ha nem muszáj.

1 kedvelés

El sem hiszitek. Ma jött egy update, és defender in ON. Abban a pillanatban debrői, ahogy Pisti mondaná. Már működik is. :smiley:

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.