Win10 vagy 7 erre a configra?

gtx 630 1gb
4gb ram 800hz
hdd és nempedig SSD sajnos
-most kapaszkodjon meg akinek gyengék az idegeik
Intel Core tm2 cpu 6300 1.86 1.86
szóval win10 és onnan is melyik vagy maradjon a win 7 ultimate? csgo és lol amivel játszom

Windows 10, mint minden olyan gepre, ami nem 20 eves

1 kedvelés

Mehet a 10-es, Pro, RAM miatt x64.

1 kedvelés

Köszönöm. a játékok futása érezhető változást fog produkálni? szerinted. :smiley:

Szerintem nem fogsz nagy különbséget észlelni, bár ebben ne vedd hitelesnek a válaszom, mert nem szoktam játszani. Egyes haverok szerint jobb a teljesítmény. De egyébként a Win 10 egyik frissítésével majd érkezni fog a Gaming Mode, ami biztos hogy dobni fog a dolgokon :slight_smile: Úgyhogy ha MÉG nem is lenne különbség, gondolom hogy az említett frissítéssel lesz…

Szerintem pedig fog észlelni különbséget mert én mikor win 7-ről 10-re váltottam sokkal több fps-em volt a játékoknál és minden sokkal dinamikusabban,stabilabban fut.

1 kedvelés

mostanában észlelt problémám a csgonál van, hamarabb szemb eötlik ott a probléma, hisz fps. fontos a folytonos kép és a dinamika. low ping \ high fps és laggolást látok, de nem szaggatást. 60 alá fixen nem esika fps max a nagy csatározásokkor 40+ ra. ping pedig 40. és ja… lehet ezt fogja megszütnetni a váltás?

Tolmacsot kerek

3 kedvelés

Köszi a visszajelzést Skylot, mindenképp jó tudni erről :slight_smile:

Én Windows 7-et tennék

Win 10. Személyes tapasztalat alapján mondom. Én 7ről váltottam 8.1-re és meglepő eredménnyel zárult -> drasztikus teljesítmény növekedés. Szóval ajánlom, hogy win10 menjen a gépre és ne használj Microsoft fiókot… A háttér adatok jelentősen vissza fogják venni a stabilitást és rendelkezésre állást.

Ez igaz én is ezt tapasztaltam