Win10 visszaállítás?

Sziasztok, a napokban mar kezdem erezni, hogy vissza esett a laptopom teljesitmenye jatekokban FPS foleg ami ezt mutatja… A jellenlegi windows ami fut rajta azt szerelo rakta ra, feltetelezem eredeti.

Na most a win10 nek 2 olyan opcioja is van amit en szemezgetek. Ujra telepiti es minden fajl elvesz a geprol es a masik amikor csak tisztitja magat (?)

Kerdesem, hogy ez mennyire valtja ki a tenyleges re-installalast lemezrol? kellhet esetleg aktivalnom es drivereznem a gepet utanna? hogy tudom az opera bongeszom jelszavait es konyvjelzoket lementeni vissza allitani majd?

Tenyleg rengeteg szemet maradt szerte a gepen mar, es ez lenne a leggyorsabb

Ez lényegében a telefonok gyári állapotba állításának felel meg: törli a fájlokat-programokat, olyan lesz, mint amikor először kapcsoltad be. Felfrissíti a rendszert és egyszerűbb, mint újrarakni, tehetsz vele egy próbát. Amúgy javaslom a Gépház -> Rendszer -> Tárhely menüben a Tárterületsegédet aktiválni és futni hagyni, legalább havonta. Sokan nem tudják, de ez a Windows öntisztítója, szerintem remekül működik.
Újraaktiválni nem kell, max ha kijelentkeztet a MS fiókodból. Ha Chrome-ot használnál, ezzel nem is kéne foglalkoznod, az automatikus szinkronizáció mindent visszaállít bejelentkezést követően. Nem tudom, Opera bír-e hasonló funkciókkal.

1 kedvelés

Hmm… Ertem mindjart meglesem amit javasoltal, mi lesz abban az esetben, ha megis ker aktivalo kodot? Egy kis arab szerviz rakta ujra mikor ssd csere volt.

Semmi. Bejelentkezel a MS fiókoddal a gépre, ami aktiválja a hozzákapcsolt licencet. Adott hardveren csak egyszer kell a kódot használni, utána így mindig visszahozható a licenc.

1 kedvelés

oh zsir, koszonom. :smiley:
es most szoljon neked a kovetkezo szam

When You See My Friends by Mayday Parade

2 kedvelés

Hány éves a gép?