Windows alaphelyzetbe állítása probléma


#1

Sziasztok,

Szeretnék hozzátok fordulni, egy olyan problémával, hogy mikor a windows 10 (notebook-kal vásárolt gyári windows!) alaphelyzetbe szeretném állítani az előkészítés közben/után (4% amit utoljára ír, szerintem a hátra lévő 96%, csak gyorsan lemegy) újra indul és rögtön, miután elkezdi alaphelyzetbe állítani annyit ír ki (Gép alaphelyzetbe állítása. Az alaphelyzetbe állítás egy hiba miatt nem sikerült. Semmilyen változás nem történt. (csak mégse gomb van, megnyomásával mintha a gépet bekapcsolnám)
Csináltam már korábban ilyet, mind a teljes mind a személyes fájlok megtartása opciót is, de nem volt ilyen jellegű problémám.

Körülnéztem hátha van hasonló topik, de nem találtam.

Remélem van aki tudja a troubleshootot vagy van bármi jellegű ötlete.

Előre is köszönöm


#2

Szerintem nem éri meg beleölni az energiát. Csinálj biztonsági mentést az adataidról, majd mehet a clean install. A telepítő pendrive-ot a Media Creation Toollal csináld.


#3

Amikor csináltam jó volt, ezért is szeretném megint ezt csinálni, úgyhogy erre kéne troubleshoot, ha minden kötél szakad, utána olvasok annak amit írtál!


#4

Ezt értem, de egy visszaállításnak semmilyen előnye nincs a clean installal szemben. Ellenben fordítva rengeteg.


#5

Az alaphelyzetbe állítás az nem egyezik meg a clean installal? :smiley: Egy olyan windowst kapok amilyen volt mikor a gépet vásároltam, ez a célom (driverekkel, alap alkalmazásokkal)


#6

Használni tudod majd a gépedet, de minimum egy hálózati LAN és Wireless illesztőprogramot érdemes félretenni.

Az “alapvető alkalmazások” alatt meg nem tudom mit értesz pontosan.


#7

Az aktuális problémának a troubleshootja érdekelne.


#8

#9

Köszi én is próbáltam keresni, angolul is de nam találtam, ez elég jónak tűnik, kirpónálom ma aztán jelentkezem :slight_smile:


#10

CD/usb-s opción kívül nem segített de azt szerintem később csinálom meg :frowning: