Windows Phone

Arra gondoltam, hogy lehetne a téma az, hogy a WindowsPhone-osoknak miért nem jár az, ami másnak? Pár hónap, és lesz S7-em, de úgy látszik kár volt megvenni majdnem annyiért egy WP-s telefont, mivel Twitch-et sem tudok rajta nézni. YouTube videók 360p vagy fizetős app.

OFF: Ha tud valaki jó Twitch appot, amiben a csatornát is meg lehet keresni, nem csak a streamet közvetlen, kérem szóljon! :slight_smile:

2 Likes

WP -on nem kell appozni, mindent böngészőből csinálok, twitch, youtube stb. Bár yt-ra ott a Tubecast alkalmazás, amiben elég sok beállítási lehetőség van, azt még érdemes lehet kipróbálni.

3 Likes

Szia! A zTwitch app-ban lehet keresni csatornát is. Ha először nem adja ki a keresett csatornát akkor nyomd meg megint az entert! :slight_smile:

3 Likes

MyTwitch
Ez az app tökéletes WP telefonra…legalábbis nálam
Én ezt használom, ha telefonról nézem a srácokat…sőt hangerőben a sima androidos twitch appot odab*ssza.
Youtube meg appon kersztül a leggyorsabb, de böngészőből is lehet nézni rendesen.

2 Likes

Ha ránézel a piaci szegmensre, amit a WP képvisel, az meg is válaszolja ezt a kérdést… Én egyébként nagyon sajnálom, mert jó lenne egy harmadik nagy játékos az iOS meg az Android mellé. De a fejlesztőket is megértem, hogy egy ennyire minimális piaci szeletre nem nagyon éri meg fejleszteni. :frowning:

3 Likes

A WP piaci részesedésével nem lenne annyira gond, mivel az UWP miatt relatíve olcsón fejleszthető több microsoft platformra. Win 10-nek elég nagy a piaci részesedése mégis nagyon kevés app van a storeban és ezekből is nagyon kevés az ami tényleg jó. A legnagyobb probléma amiért, sok fejlesztő elpártolt, hogy WP 7ről szar volt 8/8.1-re konvertálni és onnan meg 10-re.

1 Like

Köszönöm a válaszokat! :slight_smile:
Az appokat meg kipróbálom! :slight_smile:

Nekem 1,5 évig volt WP-s telefonom, az OS az nagyon jó, bár a 10-el az elején meggyűlt a bajom, de annyira kevés rá az alkalmazás, hogy nem érte meg tovább használnom így váltottam iPhone-ra.
Eléggé elszomorító, hogy még egy official youtube sincs még rá. Persze a böngésző mindig ott van, de az nem mindig elég.

3 Likes

Én is sokáig WP-ztem, 1-2 évig, de aztán menekültem vissza az androidhoz. Nem volt rossz, főleg ár.érték arányban. De nem nevezhető egy szórakoztató központnak. Úgy tudom a Microsoft le is állitotta a telók gyártását.

2 Likes

Köszönöm a válaszokat!
Lassan odáig fajultak a dolgok, hogy már a böngészőben megnyitok egy lapot, mindegy, hogy két a betű a google-ban vagy egy m.facebook, kidob, sőt, van, hogy kifagy a telefon… :confused:
Pedig negyedévente újra telepítem gépről, eredeti Microsoft programmal.

Wp-re ott a myTube yt app. Kevés dolog van ami hiányzik de ez nagyon. Szerintem sokkal jobb mint a hivatalos. Szebb, gyorsabb és tele van hasznos funkciókkal amiket csak yt red-en vagy még ott se lehet kapni pl. letöltés, háttérben lejátszás, zárolt képernyőn lejátszás. Ezek a funkciók is elérhetőek androidon de nincs így szépen egyben mint a myTube-ban. Twitch app is van a neve 8stream vagy valami ilyesmi, de van több is csak keresni kell. Ezek mind third-party appok tehát nem hivatalosak, de némelyik jobb mint a hivatalos.