Windows re-setup? nincs kiut?


#1

Skacok… a gepemen elszabadult a pokol. millio ures mappa, es tort fajlok. egy kaosz az egesz, redezetlen, rengeteg lementett szarsag, nincs hely stb. Mit tehetnek a laptopommal? ha nCore rol veszek(xd) egy win10, van program ami rrendesen le driverezi majd? mert akkor reggel v eszek pendrivet :smiley:

oteltek, valaszok elore koszonom <3

btw gep lassulas nincs eszlelve


#4

Ha nem egy partíciód van, akkor hiába rakod újra, ugyanúgy gané lesz a másik meghajtón. Ha pedig 1 partíció van, akkor szép baleset lementeni mindent ami esetleg kellhet, ráadásul mindig van valami fontos ami elveszik, mert elfelejtődik.
Amúgy be vagy állva így korán reggel? Én akkor tudok ilyen minőségi irományt produkálni :joy:
Magyar tanárod tuti elkalapálna most :joy:


#6

Alapból ilyen okból ajánlott legalább 2 külön partició C-Windows és D-minden másnak…

Persze ehez az is kell, hogy aki használja az adott gépet legalább minimális szinten kompetens legyen a PC használatban és ne csak a Next gombot lássa program install-nál…

Úgy ha nagyon összegyűl a D-n a szemét akkor annak mehet a format és a C- a Windows installal érintetlen marad. (Bár évente legalább egyszer azért nem tesz rosszat egy friss Windows)

A Windows 10 mindent felfog ismerni magától install közben és utánna ha adsz egy updatet akkor a legfrissebb drivereket mind leszedi magának. A hangkártya/videókártya app-ját meg leszeded még HA egyáltalán használod a külön csak az app-jukban állítható funkciókat. Ha nem akkor meg még azt sem kell.


#7

Win10-et ne ncore-ról hanem a microsoft oldaláról szedj le, van fent telepítő

kulcsot pedig itt tudsz venni:


#8

Nem úgy érzem, hogy az OP nagyon hajlana az eredetiség felé :smile:

De nice try.

Amúgy komolyan gondolkodtam már, hogy random kiosztok pár Win10 kulcsot egyszer a forumon…csak, hogy legalább néhány emberrel kevesebb használja azokat a szutyok buherált szarokat :smile:


#9

Aki nem hajlandó 2-3000ftot rákölteni, az igazából megérdemli hogy utána kapjon mindenféle vírusokat/malwaret stb :smiley:


#10

ama live in uk sorry m8