Windows telepítés #

Sziasztok megrendeltem a gépet hétfőn vagy kedden fog megjönni. Kértem rá bios frissítést és tesztelést ha megjön utána majd hogy van tovább a Windowsot meg a gépet magát valaki segítene MAJD beállítani? Vagy előre tudok valamit csinálni? Köszönöm.

Szia!

Az előző topikban leírtam:

@miazhogyketto is írt okosságokat:

Amíg semmit nem tudunk, hogy mi lesz rajta, be lesz-e a BIOS állítva, lesz-e rajta Windows, etc., addig fölösleges idegeskedned. Nyilván azért vagyunk itt, mert szokásunk segíteni másokon, neked is fogunk, ahogy eddig is tettük. Egy dologra kérlek már az elején: légy türelmes. Amíg türelmes és “szófogadó” vagy addig mindenki szívesen segít, viszont ahogy átmész pörgősbe (értsd: nem olvasod át figyelmesen a kommentet, egyáltalán nem olvasod el a kommentet, nem azt csinálod amit javasolnak, mész a saját fejed után, etc.) fordul a kocka és kb. mindenki úgy lesz vele, hogy: “- Akkor oldja meg ahogy tudja, keressen mást…”
Ezt csak mint jótanácsot írtam, amolyan “íratlan szabály” a fórumban. (mindegyikben, nem csak TheVR-éban, mivel a fórum, nem chat, nem Discord, nem Frászbook, órák, napok is eltelhetnek egy-egy válaszig extrém esetben)

5 Likes

Nem azért de eddig is sokszor csinálta , most miért lenne máshogy ?

1 Like

Próbálom jó útra terelni. :innocent:

3 Likes

Sziasztok most jött meg segítettek?

Valamiért nem indul valaki elmondja hogy kell?

ohh apa, akkor kezdjük.

Mi nem indul?

1 Like

Na bekapcsoltam és most látok mindent itt mi kell beállítani?

Nézd meg hogy a ram DOCP át van e billentve bármibe az alapon kívül. ez egy szimpla gomb vagy kapcsoló képében fog materializálódni.

ezen kívül az égvilágon semmihez nem kell nyúlnod, maximum a hűtési görbéhez de először tedd fel a vindózt.

3 Likes

Sorry, de kb. 2 óra múlva tudok csak jönni segíteni, melóm van. (tudom, jó szöveg…)

1 Like

ja kein problem, én itthon afkolok. Addig feltesszük a wint.

2 Likes
Spoiler

de3cca4d3f1015d690b27dc81bc3a418

3 Likes

Ez hol van?

Nem tudod esetleg képpel illusztrálni ?:rofl:

Illusztráld te képpel. Mit látsz?
Egyáltalán milyen alaplap lett végül?

Illetve ahogy Error is mondta nem messengeren vagyunk, ne írj minden mindatot külön mert megint el fog fogyni a lehetőséged. Szerkeszd nyugodtan utólag is a hozzászólást.

Lehet félreérthető volt, neked a BIOS kell, nem egy fizikai gomb.

2 Likes

Rendben én egy Asus Tuf gaming B550 M-E vettem most telepíteni a pendrive ra a windowst egyébként 64 biteset és ez a helyzet

Beîrtam YouTubera hogy Windows 10 free download és első link.
Majd egyébként a Win 10 PRO t fogom

[Motherboard]How to optimize the Memory performance by setting XMP or DOCP in BIOS? | Official Support | ASUS Global ezt nyomogasd végig, ha jó akkor ne csinálj semmit. Neked a manualban az alsó kell, a felső az intel.

win honnan van, hogyan telepítve, hogyan aktiválva? Home vagy Pro? 10 vagy 11?

4 Likes

a válasz mehet külön töki, sőt. :joy: :joy:

tehát mediacreation toollal csináltál pendrivet, beállítottad hogy arról bootoljon és szépen végig nyomogattad? Utána beállítottad a rendszer ssd-t elsődleges bootnak és mükszik?

egyébként csak hogy tisztázzuk: a win alapvetően ingyenes, de paywall mögé van rakva néhány nem (túl) létfontosságú dolog.

3 Likes

Még csak 43% van és úgy fogom csinálni ahogy a video hátralevő részében lesz szoval igen az SSD fogom valasztani

nagyon baba, akkor készen vagy. HDMI a gpu-ba van dugva? Ha igen, állítsd be a felbontást és a frissítést. Ha nvidia kártyád van nem kell a szutyok gyári “optimalizáló” programot használni, van hogy gondolt okoz.

Kulcsot pár dollárért dobálnak utánad, nem kell a gyárit venni.

2 Likes