Wireless egér

Sziasztok. Szeretnék véleményeket kérni, az épp használt vezeték nélküli egérről illetve, hogy melyiket ajánlanátok. Mert szeretnék vezetékről váltani.

Szia, Logitech g502 lightspeed. Én is ilyet használok, nagyon meg vagyok vele elégedve.

4 kedvelés

Elképzelés milyen árban van? Fontos az is milyen játékra kellene, mekkora a kezed illetve milyen fogást preferálsz.
A nagyobb méretűek inkább kényelmesek palm gripre, mikor az egész tenyered támasztod rajta, a kisebb-közepesek meg claw gripre, mikor kvázi csak az ujj végekkel tartod. A súly meg akkor fontos inkább ha lődözős gameket tolsz.

Én egy Logi G305-el kezdtem a wireless pályafutásom, mai napig jól bírja, Li elemmel egész jó súlyra is, alakra univerzális de semmiképpen nem nagyobb egerek közé tartozik. Nekem inkább kisebb kezem van, úgy claw gripre tökéletes. Ár/értékben szerintem egyik best.
Innen váltottam G Pro Superlightra amit nem bántam meg, jelentős lépés előre, leginkább súlyban, viszont nekem kifejezetten ez volt a cél, mert inkább lövöldés játékokban mozgok. Ez már vaskosabb kategória, viszont ünnepek körül volt rá baromi jó deal (asszem 28k), így no brainer döntés volt. Teljes áron inkább annak éri meg aki kifejezetten “e-sport szemléletű”, ebben az árkategóriában már van bőven konkurencia, pl a fentebb említett G502 ami egy ergonómikusabb kialakítás és másféle játékokhoz lehet kényelmesebb.

4 kedvelés

Jézusom, mennyi szempont. Egy steelseries prime van most és az jó méretű. Szeretem a tenyeremmel fogni. Ár… ha jó, akkor nem igazán számít az. Ne legyen 100k.

Az inkább a sima logi g pro-ra hajaz kialakításban, de ha bejött az egér a tiednek már van wireless változata is.