Wireless fülest keresek


#1

sziasztok!
a minap láttam metrón egy olyan wireless fülest (teljesen wireless, szval a két füles közt sem volt), aminek a külső oldalán egy kör alakú led világítás volt megcsinálva. (pulzált egész pontosan világos kéken, de sztem rgb-s volt, de nem biztos). nagyon bejött és szeretném megkeresni. de nem igazán találtam hasonlót sem. egyébként nagyjából akkora volt és hasonlóan nézett ki, mint a jbl free x vagy a Samsung gear iconx. a led karikába nem volt semmi írva.
ismeri esetleg valaki ezt a fülest?


#2

Szia! Awei T1 esetleg?


#3

hááát, nem. inkább úgy mint a jbl free, találtam képet amin hasonlóan világított, de én azon a fülesen egyátalán nem láttam márkajelzést


#4

Nekem volt egy Jabra tipusú BT fülesem annak volt pulzáló kék karikája. Nagyon régi darab, hirtelen nem is találom a neten. Az viszont nem 2 külön darab volt hanem hátul volt összekötve a tarkón, szemből nem így nem is látszik az áthidalás. Még az is lehet, hogy azt láttad.


#5

Megvan közben. Jabra BT 620.
Nem biztos, hogy ezt láttad de a leírás alapján lehetséges.
image

Ha valakinek van rendesen haja akkor el is takarja az átvezetést. Az a belső sötétebb szürke karika lüktet kéken alapból de ki lehet kapcsolni természetesen. Engem zavart, hogy feltűnő, meg otthon a sötétben is fura volt. :smiley:


#6

nem. thát az hogy a jbl free-re vagy a Samsung iconx-re írtam hogy hasonlít, azt azért mondtam mert tényleg. tehát fülbedughatós, stb.

de kezdem azt érezni, hogy egy nagyon durva kínai cucc, ami “noname” kategóriába tartozik és ez reménytelen… :disappointed_relieved:


#7

Hát… sokféle van.
Akár ez is bár ez inkább zöld, nem tudom változtatható e vagy töltés közben zöld stb…


#8

#9

Corsair void pro wireless


#10

ez már hasonlít, mi a típusa?


#11

MYCARBON Wireless Headphones V5.0


#12

Bragi the dash esetleg?