Wireless Headset

Udv.

Mar egy ideje idegesit, hogy a PC-mhez hasznalt HyperX Cloudnak folyamatosan utban a kabelje :smiley: igy ugy gondoltam, hogy ideje lenne valami drotnelkuli megoldasra valtani, de azert a vilag osszes penzet sem szeretnem kolteni ra…
Amiket eddig neztem azok a kovetkezok:

  • Sennheiser RS165 / RS175
  • SteelSeries Arctis 7

Ezzekkel van valakinek tapasztalata? Esetleg mas amit erdemesebb lenne meglesni? Elony ha PS4-hez is hasznalhato, de nem kovetelmeny… :slight_smile:

A segitseget elore is koszonom.

Követném ezt a kérdést. Hasonlóan vagyok én is csak én Hyperx Cloud Flight vagy az Orbitra(ha lesz valami jobb leárazás még nagyon drága) gondoltam.

Egyik ismerősöm azt mondta Steelseries Arctis 7ese van előtte Cloud Flight volt, de sokkal jobb az Arctis.

1 Like

Szia. Én jópár hónapig használtam a Steelseries Arctis 7est és az alapján nem ajánlom. Kényelemmel nem volt gond de az árához képest hangminőségben nekem eléggé elmaradt és nem is volt elég hangos szerintem.
Jelenleg egy Sennheiser fejhallgatót használok. Bár ez nem Wireless de nálam köröket vert a Steelseriesre. Szerintem azokkal nem foghatsz mellé.

1 Like

Kozben rajottem, hogy az RS-ekben nincs mikrofon :smiley: a fenebe… pedig az kell.

@drbubo7 hm, pedig most ujabban a masik amit nezegetek az a Cloud Flight nekem is :smiley: bar eros a gyanum, hogy vegul az Arctis lesz a befuto…

Sziasztok!
Tervezek venni egy GSP 670-et, és lenne egy hülye kérdésem. most van ugye a gépben hangkártya sokan mondják hogy hasznos dolog egy rendes hangkártya… nah most a vezetékmentes füleseket mi hajtja meg?

illetve van bárkinek tapasztalata ezzel a fejhallgatóval kapcsolatban? hogy mennyire kényelmes hosszabb távon, stb??? (ha jóltudom sok helyen nem is cserélik higiéniára hivatkozva…)