Sziasztok,
mi a véleményetek, reményetek, elvárásaitok (ha vannak) a Netflix által bejelentett Witcher sorozattal kapcsolatban? Most, hogy a CD Projekt Red kihozta azt a kis megemlékező videót, ahol Geralt és barátai összegyűltek Corvo Biancoban, ünnepelnek, jól érzik magukat, újra eszembe ötlött, hogy bizony a Netflix is bedobta magát, és jön majd ki tudja mikor a Witcher sorozat. Én továbbra sem tudok sokat a projektről, pl a szereposztás is ismeretlen számomra. Pletykákat olvastam, vagy inkább reményeket, de azok teljesen irrelevánsak. Ti kit szeretnétek a főbb szerepekben látni, esetleg tudtok-e valamit ki kit fog eljátszani, vagy úgy bármit a projektről, szivárgott-e ki már valami?
Jövőre zárul a Game of Thrones, ha utána megkezdődne egy hasonlóan monumentális Witcher sorozat, annak én nagyon tudnék örülni. A magam részéről kicsit sajnálom, hogy nem az HBO vette meg a jogokat, szerintem még mindig ők képviselik az első vonalat, ha minőségi sorozatgyártásról van szó, de remélem a Netflix is belead apait anyait. (Velem nagyon kevés sorozat tudja elhitetni, hogy a szereplői élnek azon túl is, hogy elhagyták a képernyőt. A True detectives első évada, és a Game of Thrones emelkedik ki számomra ilyen szempontból. Vannak félelmeim a Netflix-szel kapcsolatban, de remélem a legjobbakat. A Hexernél biztos jobb lesz. )
Ha a HH-ba nem is kerül be a téma, de érdeklődéssel olvasom majd a hozzászólásaitokat.