TheVR Fórum

Witcher TV Series a Netflixen

Sziasztok,

mi a véleményetek, reményetek, elvárásaitok (ha vannak) a Netflix által bejelentett Witcher sorozattal kapcsolatban? Most, hogy a CD Projekt Red kihozta azt a kis megemlékező videót, ahol Geralt és barátai összegyűltek Corvo Biancoban, ünnepelnek, jól érzik magukat, újra eszembe ötlött, hogy bizony a Netflix is bedobta magát, és jön majd ki tudja mikor a Witcher sorozat. Én továbbra sem tudok sokat a projektről, pl a szereposztás is ismeretlen számomra. Pletykákat olvastam, vagy inkább reményeket, de azok teljesen irrelevánsak. Ti kit szeretnétek a főbb szerepekben látni, esetleg tudtok-e valamit ki kit fog eljátszani, vagy úgy bármit a projektről, szivárgott-e ki már valami?

Jövőre zárul a Game of Thrones, ha utána megkezdődne egy hasonlóan monumentális Witcher sorozat, annak én nagyon tudnék örülni. A magam részéről kicsit sajnálom, hogy nem az HBO vette meg a jogokat, szerintem még mindig ők képviselik az első vonalat, ha minőségi sorozatgyártásról van szó, de remélem a Netflix is belead apait anyait. (Velem nagyon kevés sorozat tudja elhitetni, hogy a szereplői élnek azon túl is, hogy elhagyták a képernyőt. A True detectives első évada, és a Game of Thrones emelkedik ki számomra ilyen szempontból. Vannak félelmeim a Netflix-szel kapcsolatban, de remélem a legjobbakat. A Hexernél biztos jobb lesz. :sunglasses:)

Ha a HH-ba nem is kerül be a téma, de érdeklődéssel olvasom majd a hozzászólásaitokat.

Én megbízok a netflixben :slight_smile: az american gods-ot végignéztem,ott csak a vér megvalósítását bszták el.Olyan volt mint ha higított kecsapot fröcsköltek volne irreális mennyiségben.De ettől függetlenül nem nagyon tudok rosszat mondani a Netflixről. Egy witcher sorozat tökéletes rehab lenne a GoT vége általi sokkból.

Egyszerűen kell az a Witcher sorozat! Nem tudom, hogy lesz-e/van-e “felülvizsgálat” a Cd projekt red vagy Andrzej Skapowski részéről, mindenesetre jó lenne ha lenne. Egyébként kíváncsi leszek mit hoznak ki vagy mit nem… Ami biztos, meg fogom nézni!

Ebből sokat kilehet hozni, bőven van benne lehetőség a mai CGI-vel és jó történettel akárcsak a GoT-ban és remélem is hogy jó lesz. Lehetséges hogy a HBO jobban megcsinálná de a Netflix sorozatokról is csak jókat lehet hallani.

Hát remélem nem basszák el úgy mint a Death Note-t, tudom más kategoria de abba is belevágtak és borzasztó lett

Mi olyan rossz a death note-ban nem értem, miért szarozza mindenki? Nem lett az amit vártunk, de nem volt olyan rossz mint ahogyan sokan állitják. (off egyébként király voltál bajnokságon)

Én csak azt sajnálom hogy kicsi az esély van a magyar szinkron vagy a feliratra

Felirat biztos lesz, csak nem azonnal és nem Netflix-en.

@biovein az, hogy mepróbálták teljesen be “amerikásiatni” az egészet és borzasztó lett ezáltal és egy 37 részes animét megpróbáltak belesűriteni 2 órába ezért rengeteg lényeges történést kihagytak és egy katyvasz lett az egész
Light Turner…rly?
L afroamerikai amikor a sorozatban pont hogy sápadt és kerüli a napfényt kb?
Ki ez a csaj Light mellett?
Ryuuk pedig túlságosan komoly a filmben amikor tudjuk hogy a sorozatban sokkal jobban elengedte magát
Light nem félt amikor találkozott Ryuukal
Engem ezek borzasztottak el a legjobban, pedig nagyon vártam
( köszi…bár nem sok mindent értem el :smiley: )

@Csori96 egy Chrome-os add-on-al be lehet rakni bármilyen feliratot a netflixes filmekhez/sorozatkhoz

Én is mást vártam, de ez a fajta nézőpont és karakter váltások nem voltak olyan rosszak, érdekes volt így látni őket, a csajt én sem értettem, de gonodolom úgy hitték h kell egy ilyen karakter, aki a piszkosabb munkát elvégzi, mert valljuk be nem Ohga Kiráját mutatták. Ezt lehet rosszul venni vagy úgy h mutattak egy más oldalt. Én egy párhuzamos univerzumnak vettem az egészet és végső soron örülök h láthattam ennyi év után a death notet, ha így is.

Már nagyon várom a sorozatot és kíváncsi vagyok mit fog majd alkotni a Netflix. Azt már lehet tudni hogy a CD Projekt Red és mind a három alkotása a háttérbe szorul de attól függetlenül a fejlesztő csapat is jelen lesz a készítésnél, de az alapanyag a Vaják sorozatból lesz kiemelve. De ezt sem mondják biztosra…mondanak olyat hogy 50-50% mind kettő alkotást felhasználja a Netflix. Személy szerint nagyon kíváncsi vagyok a castingra például hogy ki fogja játszni Geralt szerepét vagy esetleg Triss-t vagy Yennefert.

A Geralt szerepre is vannak találgatásra itt: http://pk.ign.com/ign-pakistan/14935/feature/9-actors-who-would-be-great-as-geralt-of-rivia-in-the-witche

Remélem a Netflix egy remek sorozatot fog csinálni ebből az elképesztő franchise-ból! :slight_smile:

2 Likes

Igen, ezt olvastam és elvileg hivatalos. Hát nem is tudom, Supermenként szerintem hozta a karaktert, nem tudom, egy Geralt-al mit tud kezdeni, legyen akármekkora rajongója a történetnek… meg hogyan fogja megformálni. De nem állok hozzá negatívan, viszont voltak a szerepre fan megoldásokból jobb színészek, az első trailer-ig úgysem tudunk biztosat mondani.

Nekem az a fő kérdés vele kapcsolatban, hogy mennyire tud mélyebb karaktereket játszani. Az eddigi szerepeiben eléggé egysíkúak voltak a szereplők akiket megformált.

Azert a Tudorokban mutatott szerintem jellemfejlodest :slight_smile: Ha legalabb olyan szintet hoz most is, akkor jo lesz :slight_smile:

1 Like

Nem a jellenfejlődés a fő kérdés, hanem maga a komplex, többrétegű jellem.

De persze majd meglátjuk, én is remélem hogy jó lesz.

1 Like

Magasra tették a játékok a lécet (mert akármit is állít az író, Sapkowski, a regényét a játék előtt csak Lengyelországban ismerték, és a játékok tették világ szinten népszerűvé a könyveit), és akárki is igyekszik majd megugrani, biztos sok kritikát fog kapni, de az, hogy a bukott dc szériából emelik ki a főszereplőt, én nem tekintem jó jelnek. Henry Cavillal nincs bajom, viszont nem egy színészóriás, én semmiképp sem neki osztottam volna Geralt szerepét. Az meg, hogy azt nyilatkozza, mekkora fanja a sorozatnak, mi más lenne, annyi pénzért, bárki bárminek a fanja lenne. Szal a marketing bullshitet vágjuk le a cikk végéről. Annyit tudtunk meg, hogy egy közepes képességű színész fogja nekünk Geraltot a vásznon megeleveníteni. Mit mondjak, a Hexernél csak jobb lehet.
Azon is sok múlik, mekkorát akarnak markolni, én jobban örülnék egy lassú felvezetésnek. Ki lehet hozni az alapanyagból annyit, amennyit George R. R. Martin félkész művéból kihoztak.

1 Like

Nem veszem bíztató előjelnek azt sem, hogy Ciri szerepére, csak azért, hogy pc-k legyenek, egy BAME (vagyis fekete, ázsiai, de mindenképp kisebbségből származó) színésznőt keresnek. Hangsúlyozom Emhyr lányáról, egy nilfgardi hercegnőről beszélünk. Egyre kevésbé vagyok lelkes, amint újabb és újabb infók jutnak napvilágra3 Likes

Először a BF5 lett elbaszva a sok rinyapicsa miatt akik mindenen besértődnek, most pedig az egyik legjobb videojátéknak a “filmes” adaptációja, ha mondhatjuk így.
Végülis… csak a könyvekben, meg a játékokban hófehér Ciri, de nembaj, remélem találnak egy transgender fekete bőrű ázsiait aki amúgy apache-nak vallja magát, hogy játssza a főszerepet. Az illene legjobban a karakterhez, más teljességgel elfogadhatatlan!!!négy!!4! A lényeg, hogy ne fehér színész játssza, hiába az a karakter mindenhol. Ez am nem rasszizmus, mivel a fehérek ellen szól. #logic #eztsefogomnézni

De ha ezt a logikát követik, akkor ajánlok egy újabb sorozatot a Netflixnek:


Teljesen korrekt, ugyanúgy egy olyan színész lenne, aki teljesen ráillik a karakterre.
Gondolom így gondolkodnak ott, hogy minél nagyobb bullshit, annál jobb, nem? :slight_smile:

Egyébként, eltekintve ezen a képen a szovjet háttértől, csak magukat az emberek fejét nézve rajta, kb így tudom elképzelni azokat az embereket, akik kitalálják ezeket, hogy:

  • “Józsi, van ez a Ciri karakter, aki fehér minden adaptációban. Milyen színészt keressünk hozzá?”
  • “MinDeGy CSak nE FehÉReT!!négy!”

Remélem elbukik a sorozat és megtanulják a vadbarmok, hogy a sok degenerált majmot nem szabad komolyan venni, és nem kell elbaszni ezek miatt filmeket, vagy játékokat (mint a Battlefield V esetében is történt). :slight_smile: Mert ott is tetszik a #robotkarú anyámkínja katona. Na mindegy.
Gondolom amikor a Netflix toborzott rendezőket követelmény volt a 60 vagy az alatti IQ. :slight_smile:

4 Likes