[World of Tanks] Pajtás kereső


#1

Helló mindenkinek!Bármikor,bárkinek WoT-ozni támad kedve más ninjonokkal, jelezze lentebb egy hozzászólásban!
FONTOS :

  • tüntesd fel a WoT nicknevedet a hozzászólásodban,hogy akinek kedve támad veled játszani,az be tudjon jelölni a játékban
  • az adott Tier-t/Tier-eket is közöld a hozzászólásban,amikben játszani tudsz,vagy játszani szeretnél,hogy megmaradjon a balansz!
    -Ha bejelöltél WoT-ban egy ninjont,akinek itt tudtad meg nicknevét,írjál rá a játékban,és jelezd,hogy ninjon vagy!(és hogy itt találkoztatok,félreértések elkerülése végett)

A többi dologra szerintem már magatoktól is rájöttök,vagytok annyira kreatívak :wink:
Élvezzétek a játékot,és egymás társaságát!

Ui.: ha érdekel bárkit,itt van a discord szervere a VRnak,ahol tudtok voice chatelni egymással,stb.


A public lobbies-ban bárki használhatja a voice channel-eket,beszéljétek meg,hányason lesztek!


[Word Of Tanks][PC] Magyar klán tagokat keres!:hungary:
#2

Aki akarna velem játszani, a játékban CaptainDasHund vagyok, tier 5-től tier 7-ig tudok tankokat hozni :slight_smile:


#3

Sziasztok. Szívesen játszanék szakaszban a nicknevem: suspectcsa
Jelenleg nincs túl sok tankom tier 5-től tier 7-ig.


#4

Üdv. Mindenki! Pár értelmes embert keresünk jelenleg 5 fős klánunkba, illetve baráti társaságunkba. Elsődleges célunk az erődítmény játékmód és szakaszozás. Feltétel csak annyi lenne, hogy életkor legalább 15+ és legyen egy tier 6-os tankod, amivel tudsz jönni erődítmény csatározáskor. (Jelenlegi csapattagok átlag életkora 20+.) Nicknevem a játékban: BUSU

Nem elvárás a napi játék és nem kimondottan pro játékosokat keresünk. Nem tudunk mindig fent lenni mi sem, tehát inkább hozzánk hasonlóan ritkán aktív játékosokat keresünk, akik szívesen játszanának csapatban időnként. Tudni kell, hogy 2 év kihagyás után nemrégiben tértünk vissza a játékhoz mi is (személyes átlag értékelésünk 4000+). Microfon nem elvárás, de jó ha van. Mi discordot használunk csevegésre. Akit érdekel a dolog az jelezzen itt, vagy privátban. #JustForFun #Nemvesszükhalálkomolyan #Csakjáték #Dejóhanyerünk :smiley: :slight_smile:


#5

Csinálgatjátok a T-34-85M maraton küldetéseit? Iszonyat könnyen lehet prémium tankot szerezni, érdemes foglalkozni vele :slight_smile: Végre egy olyan küldi, amit kisebb szinten is meg lehet csinálni - nem mintha béna lennék, megcsináltam a T25 Pilot 1-ost is, ami azért mérföldekkel nehezebb volt ennél. :smiley:


#6

Hello! Én is pár napja tértem vissza a wargaming játékokhoz több év kihagyás után, de a meglévő accomon csupán Tier 5-ös a legnagyobb harckocsi jelenleg, egy német SPG, mivel inkább az önjáró lövegeket preferálom (nem kell pfújolni, édesapám a tüzérségnél volt őrnagy, szóval szentimentális okok miatt kerültem erre az ágra :smiley: ). Ha üres még a hely és gondolod akkor keress fel nyugodtan.
KRSoos néven futok. :wink:


#7

Halihó :slight_smile:

500,000 kredit és megvan “pályafutásom” első Tier X tankja (T57 Heavy), ha valaki gondolja, szívesen játszanék szakaszba :slight_smile: Nyilván ezen kívül jó pár másik tankom is van, ha gondoljátok jelöljetek meg játékban, azt ha ritkásan fent is vagyok, tudunk játszani :slight_smile: Közel sem vagyok jó játékosnak nevezhető, akit érdekel, itt van egy link a profilomról is:


#8

Szia baranyaitamas! Írtam neked a WOT-on belül is, ha szeretnél hozzánk jöhetsz játszani szakaszba és csapatba is.

Továbbá szeretném felhívni mások figyelmét is, hogy még mindig keresünk pár embert a csapatba, vagy azon kívül is légiósnak. Főleg Stronghold 6.-ik divízióba kéne még pár társ aki csatlakozik, vagy csak időnként beugrik hozzánk. Discordot használunk kommunikációra és nincsenek elvárások, csak érezze jól magát mindenki. Okoskodók kíméljenek pls. Ahogy írtam már: No Rage! Only Fun, but must win. :slight_smile:


#9

Hallo!

Beugrónak lehet, hogy mennék hozzátok. Mostanában már nem játszok annyira sokat, de ha látjátok, hogy fenn vagyok nyugodtan írjatok rám.

profilom:


#10

Felvettelek ismerősnek a játékban. Ha visszajelölsz majd ott adok discord cìmet is. :slight_smile:


#11

Köszi, majd jelentkezem :slight_smile: Csak utolsó pár hét az egyetemen, most jön a rengeteg ZH, utána vizsgaidőszak, szóval most kicsit takarékon a WOT :smiley:


#12

Akit érint vagy egyáltalán érdekel.

2018 Márciusában jönnek a HD térképek / teljesen ráncfelvart grafika, egy vatta új grafikus motor kíséretében.
Akinek esetleg potato PC-je van vagy nem biztos benne nagyjából milyen résztességre számíthat annak lehetősége van idő előtt megtekerni az új technológiát a gépén komplett tesztszerveres kliens letöltése nélkül.

Benchmark kliens letölthető emitten:

http://dl-wot-gc.wargaming.net/encore/files/WoTEnCore_internet_install.exe

Három részletességi beállításból lehet mazsolázni:

Untitled-1

A végén pedig dob egy pontszámot, kár hogy átlag FPS-t sajnos nem…


#13

Szerencsere jol van optimalizalva es tenyleg elmegy a potato PC-men is :slight_smile: Kar lett volna marciusban abbahagyni :smiley:


#14

Lehet ideje lesz visszatérni kicsit a WoT-hoz. Köszi az infót.

Mivel fps-t ugye nem ír. Ha ez segítség valakinek 170 fps volt szinte végig talán egyszer ha vissza eset 120-ra.
A régi szép idők amikor low beállításokon se volt 60 fps ^^


#15

Akinek van kedve játszani ma kb 20:00 tól az jelezzen :wink:
(tier 3-8)


#16

Február 5 és 12 között brutálisan sokat fogom nyomni (regisztrációs hét), akinek van kedve nyomjuk! :slight_smile: Az utóbbi időben sajnos nem nagyon sikerült elfogadni semmit mert vagy T6-ba hívtatok és T8/T9-eztem, vagy épp nem értem rá aztán nem is tudtam játszani (vagy a karácsonyi X-es hangulatra koncentráltam)

Célom abban az 1 hétben, hogy a T-10esemen és a Tiger II-n is fullosak legyenek a modulok (nincs freeXP-m hogy modult vegyek belőle) illetve hogy a T-34esemen (Tier V) a 3. gunmarkot megszerezzem :slight_smile: Aztán ha hamar megvannak, az Strv 103-0-ból szeretnék valahogy 103-B-t csinálni, még 150.000 XP kell hozzá :slight_smile:

Ja és a profilom:


#17

@thommasb regisztrációs hét? :thinking:
:face_with_raised_eyebrow: Az mit foglal magába? :thinking:
Ember,beteg hogy menny tankod van :smiley: nekem egy év küzdés utan megvan az IS-3 ,de stockos,kivéve hogy az IS -en kifejlesztett d25-t-t használom rá. (igaz a nyár második felétől november végéig nem játszottam,ez elég masszív kihagyás) minden elismerésem,ember,azért ez nem semmi. Vmikor említetted ,hogy van 10es tankod.Melyik?
Lenne kedved játszani valamikor?
Apropó,mi ez a névváltoztatás? :stuck_out_tongue: Skizofrénnak tetszik lenni? :smile:


#18

Akkor veszem fel a tárgyaim, aztán azon a héten nincs suli :slight_smile:

Hát amúgy NAGYON kevés tankom van, akik akkor kezdték mint én, kb. 30ezer csatájuk van már általában én meg 8700-zal csóróskodom itt :smiley:

10-es tankom a T57 Heavy lett meg kb. 1 hónapja

Manapság csak angol nyelvű streameket nézek és mikor válaszolnak nem tudják kimondani azt, hogy baranyaitamas szóval a thommasb-t egyszerűbb :slight_smile:

Azon a héten tudunk játszani, de elvileg január 20-tól már semmi dolgom nincs, szóval lehet kitolódik az az időtartam is :smiley: Most még tart a vizsgaidőszak nagyba

Sok tankot még nem ír a listába amikkel nem játszottam 1 kört sem (T-10, T28 HTC, Tiger II stb…) de ráhajtok az idei évben a Tier IX-X-es tankok megszerzésére :slight_smile:


#19

:man_facepalming: én azt hittem a regisztrációs hét vmi WoT promó vagy mi :smile:

A t57 heavy nagyon baba tank, gg hozzá, sok jó meccset vele :stuck_out_tongue:

Támöszbí :thinking: :thinking: Szándz pridí kúl . :smiley:

Szép újévi kitűzött célok :smiley: nekem szimplán csak annyi (ami WoT-tal kapcsolatos) , hogy idén több figyelmet fordítani a játékra, és legalább még egy ágon elérni a tier 8-at. Nem merek nagyot álmodni. Egy év után is hülyének érzem magam a játékban :smile:
Január 20? Ez az ördög ( vagy isten? :thinking: ) keze. Akkor van a felvételi , utána már nekem is laza az év :smiley:


#20

Sziasztok, én is szívesen csatlakozom majd néha, nicknevem:
Balakka001

Sajnos lehet hogy nem fog működni, mert ázsiában élek, de megpróbálhatjuk, most kezdtem újra egykét év kihagyás után :slight_smile: