Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel a játékkal kapcsolatban aktív topikot,de azért szerintem elég sokan játszunk vele,úgyhogy gondoltam nyitok egyet.
Ide jöhet minden játékkal kapcsolatos infó,videó,újdonság stb.
Kezdek egy saját videóval.
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel a játékkal kapcsolatban aktív topikot,de azért szerintem elég sokan játszunk vele,úgyhogy gondoltam nyitok egyet.
Ide jöhet minden játékkal kapcsolatos infó,videó,újdonság stb.
Kezdek egy saját videóval.
Csak pajtás-kereső van, de ez nyilván nem olyan jellegű topic Ha lesz nekem is olyan gépem, hogy fel tudjak rakni videót YouTube-ra akkor majd osztok én is párat
Kedvenc csatám eddig ez, ahol épp az utolsó másodpercben tudtam megölni az utolsó emberkét
http://wotreplays.eu/site/3167674
Király kör,grat hozzá!
Pont ennél a tanknál tartok a cseh ágon,lehet folytatom is.
A T57 amúgy nemrég lett meg,még csak 80 csatám van vele,de nagyon bejövős.
Még egy király T57 kör.Vicces,hogy kb. ugyanaz mint az előző csak most El Halluf másik oldalról.
Nemsokára meglesz amúgy az első gunmark,64%-nál tartok.
Összedobtam erről is egy videót:
Előre is sajnálom az idegrenszered
Papíron ez a tank szuper, gyakorlatilag bleeeeh
Edit: LeoPTA és Leo1 viszont jó lesz
Gratula hozzá!
Köszi!
Jaja,nem a legjobb tier 8 med az tuti.
Igazából nem annyira vészes,inkább TD-nek tekintem és úgy is játszok vele.Penje jó,baromi pontos a gun,gyorsan tölt,úgyhogy snipeolni elég jól lehet vele.Van amúgy egy CDC-m,ahhoz eléggé hasonló szerintem.
Gratula!Nekem még nincs sajnos 3 gunmarkos tankom,a T29 áll 91% körül,remélem nemsokára összejön.
Obj.704-gyel is összejött egy igazán jó kör.
Sikerült is javítani a TD-15 küldit.
Holnap jön a maratoni játéksorozat kezdete, a nap elején befejezem az újabb 3. markot, aztán ha van kedvedek délután játszhatunk együtt Lenne mivel fejlődni, Tier X-zel nem akarok játszani, mert fejlődni akarok
Edit:
@nagymaty @thommasb ookay this is an other level… : Egyetlen tier8as tankomra,az is-3ra még nincsen meg a bl-9 se
nem hogy t-10…csak hatos tankjaim vannak
Nagyon lassan fejlődök…
Ha az általános beállításoknál beállítod, hogy minden csatát vegyen fel, akkor felveszi, és a játék mappáján belül a Replay mappába menti az összes Replay-t.
Köszi, tudom, csak nem láttam értelmét anno bekapcsolni és nyilván pont a jó csaták után elgondolkodom, hogy vissza kéne nyomni - ma megtettem
Chi-Toval tudnék veled menni, meg ha van kedved az IS-3at húzni, akkor én vinném a B-C 12t-t, nem sok kell már a 13 90-hez Ezt csak holnap, ma mentem 55 csatát, húúúúúú de ki voltam a végére
Crusader gunmark 83%, azt hittem ennél egyszerűbb lesz, hát mégsem.
Na majd holnap
Edit: Na csak megvan a 2. mark is
Nyugi,mindenki így kezdi sajnos.
Elszóltam magam, mert 87%-nál elakadtam
GG De ha értelmét vesztette a crusaderezés,miféle tier V -ös tankkal fogsz jönni a t67-em mellé?
#kappa
Stug IV meg Matilda BP van garazsba, de valoszinuleg M7-et fogom most markozni